FIND MÆGLER

Viborg/Aars
Brørup
Horsens
Storvorde
Varde

VIBORG/AARS

         

Agriteam Viborg/Aars Aps
Ejendomsmæglerfirmaet Ib Bjerregaard

Søndergade 31 1.M.   
9600 Aars 

Tlf.: 9862 1396

aars@agriteam.dk
www.agriteam.dk/aars

 

 

Ib Bjerregaard
Mobil: 5184 3196
ib@agriteam.dk

 

Bettina Sæderup
Mobil: 3047 7128
bs@agriteam.dk

       
 

Camilla Mia Madsen
Mobil: 22389502 
cm@agriteam.dk 

 

Jonna H. Thomsen
Mobil: 2257 6899
jt@agriteam.dk

  

 

Agriteam i Viborg/Aars er en erfaren selvstændig mæglerforretning, som siden 1972 har formidlet alle former for ejendomme og landbrugsejendomme i Himmerland, Hanherred, Midtjylland samt dele af Østjylland. Indtil for nogle år siden ejet af Jens Laurits Poulsen.

Gennem de senere år har omsætningen af fritidsejendomme fået lidt større vægt, der omsættes flere og flere af disse, særlig i den sydlige del af området  i Viborg kommune. 

Vores speciale er stadig formidling af natur- og landbrugsejendomme, hvor vi har god kontakt til landbrugets rådgivere og de specialister der ved noget om planteavl, husdyrbrug, juletræer, miljø m.v.

Vi er selvstændige og uafhængige og garanterer altid en uvildig rådgivning baseret på erfaring og godt lokalkendskab. Vi vægter diskretion, grundighed og loyalitet og ser det som vores vigtigste opgave, at du som kunde føler dig i trygge hænder.

Du er altid velkommen til at kontakte os for en gratis og uformel snak, hvad enten du er i markedet for at købe eller sælge – eller du bare har brug for et godt råd.