KOM VIDERE

TILBAGE TIL OVERSIGT

KONTAKT MÆGLER

Mæglerhjørnet

Ejendomsmæglerfirmaet
Ejendomsmæglerfirma

Tlf.: 96360100
Mail: storvorde@agriteam.dk
agriteam.dk/storvorde

EJENDOMMEN ER SOLGT

Denne ejendom er solgt, men kontakt den lokale Agriteam mægler,
hvis du er interesseret i en lignende ejendom.

FAKTA OM EJENDOMMEN

Egensevej 186
9280 Storvorde
Vis på kort
Sags nr.: 101873
Ejendomstype: Nedlagte landbrug
Grundareal: 13.835 m²
Boligareal: 129 m²
Antal værelser: 5
Byggeår: 1974
Udhus: 253 m²
Energimærke: E


Rigtig dejlig landejendom med et jordtilliggende på 1,3 HA, beliggende omkring ejendommen. Ejendommen består af gode stabile udhuse og et dejligt stuehus opført i 1974 og løbende vedligeholdt med bl.a,. nye vinduer og døre, en dejlig udestue og den omkringliggende have er frodig og pænt anlagt med mange blomster og pæne træer.

Stuehuset er indrettet med bryggers med klinkegulv, trefløjet skab, kummefryser og vaskefaciliteter. Pænt lyst BIGA køkken med alt i hvidevarer og pænt klinkegulv. Stor lys vinkelstue, hvorfra der er udgang til solrig udestue med klinkegulv. Udestuen har termotag og gulvvarme og mulighed for åbning af store skydedørspartier. 2 gode børneværelser med skabe. Flot badeværelse med lækkert skabsmiljø og god bruseniche. Forgang med garderobeplads og adgang til gæstetoilet. Stuehuset fremtræder flot, lyst og indflytningsklart overalt med flotte nyere hvide indvendige døre og pæne lyse lofter.

Udhusene består af et godt værksted, en stor garage, 5 disponible rum og en stor lade. Der kan evt. indrettes hestebokse i laden, hvis man ønsker, at få et par heste. Derudover er der et fyrrum, hvor det nye pillefyr er installeret. Ved installation af brændefyr er der mulighed for at være selvforsynende med varme.

Haven omkring ejendommen er meget frodig og den lukkede gårdsplads er belagt med fliser. Her er der også rig mulighed for at finde en hyggelig plads i solen.

Der er kort afstand til Storvorde, hvor der er gode indkøbsmuligheder, lægehus og apotek samt gode pasningsmuligheder til familiens børn. Derudover er der både skole og SFO. Skolebussen fragter hver dag familiens børn trygt til skole i Storvorde.