KOM VIDERE

TILBAGE TIL OVERSIGT

KONTAKT MÆGLER

Mæglerhjørnet

Ejendomsmæglerfirmaet
Ejendomsmæglerfirma

Tlf.: 96360100
Mail: storvorde@agriteam.dk
agriteam.dk/storvorde

DOKUMENTER

Salgsopstilling

BOOK FREMVISNING

Vil du gerne se denne ejendom helt
tæt på? Så book en fremvisning
med mægleren.

BOOK ONLINE

FAKTA OM EJENDOMMEN

Kystvej 171, Dokkedal
9280 Storvorde
Vis på kort
Sags nr.: 101916
Ejendomstype: Villaer & rækkehuse
Grundareal: 2.450 m²
Boligareal: 156 m²
Antal værelser: 4
Byggeår: 1870
Udhus: 6 m²
Energimærke: G
Kontantpris: 825.000
Udbetaling: 45.000
Mdl. ejerudgifter: 1.944,84
Finansiering
Brutto: 3.756
Netto: 3.123


Charmerende ældre ståtækt ejendom, beliggende i det idylliske fredede område i Dokkedal med kort afstand til havet. Der er til ejendommen tinglyst vejret til havet, hvor der er mulighed for at fiske, bade og surfe. Der er også mulighed for Paragliding fra bakkerne.


Ejendommen Mulbjerggård er rummelig. Den store lyse entré giver adgang til den øvrige del af huset. Dejligt køkken i fyrretræ med fyldningslåger og pæn mørk bordplade. Dertil god spiseplads og et pænt mahognigulv. Fra køkkenet er der adgang til husets store stue som har brændeovn. Mindre entré/ forgang.

Der er soveværelse og 2 gode værelser. Badeværelse med bruseniche og skabsmiljø. Ekstra badeværelse med bruseniche samt bryggers med vask og skabe. Fra bryggers er der adgang til en god stor garage, kan evt. anvendes som værksted, idet der også er en carport til ejendommen.

Stor dejlig lukket have, hvor naturelskere kan nyde den fred og ro der hersker i de skønne omgivelse. Haven grænser op til de fredede bakker hvor man gkan gå ture og nyde den smukke udsigt over havet. da havet ligger lige på den anden side af bakkerne. Der er også et drivhus til ejendommen.

Udover de naturskønne omgivelser der er på ejenommen , er der ved siden af ejendommen også den fantastiske smukke natur i Lille Vildmose.
Ejendommen ligger ca 30 min. kørsel fra Aalborg.
Afstand til motorvejen: ca. 25 min. kørsel og der er 8 min. kørsel til indkøb.

Ejendommen har de senere år været brugt som sommerhus.