KOM VIDERE

TILBAGE TIL OVERSIGT

KONTAKT MÆGLER

Mæglerhjørnet

Ejendomsmæglerfirmaet
Ejendomsmæglerfirma

Tlf.: 96360100
Mail: storvorde@agriteam.dk
agriteam.dk/storvorde

DOKUMENTER

Salgsopstilling

BOOK FREMVISNING

Vil du gerne se denne ejendom helt
tæt på? Så book en fremvisning
med mægleren.

BOOK ONLINE

FAKTA OM EJENDOMMEN

Tøtmosen 24, Egense
9280 Storvorde
Vis på kort
Sags nr.: 201394
Ejendomstype: Fritidshuse
Grundareal: 1.516 m²
Boligareal: 82 m²
Antal værelser: 4
Byggeår: 2008
Garage: 50 m²
Udhus: 10 m²
Kontantpris: 1.275.000
Udbetaling: 65.000
Mdl. ejerudgifter: 1.179,41
Finansiering
Brutto: 5.946
Netto: 4.911


Super flot bjælkehus fra Finlandshuse beliggende på står lukket grund i Egense. Til sommerhuset er også en stor isoleret garage fra Green House med ledhejseport samt et fint lille anneks, også opført som bjælkehus.

Sommerhuset har en dejlig indretning med entré med garderobeplads. Køkkenet har hvide skabe med fyldningslåger og gode hvidevarer. Det er i åben forbindelse med med stor vinkelstue, hvorfra der er udgang til den store vestvendte overdækkede terrasse. Der er 3 gode soveværelser, hver med 2 sengepladser, og et dejligt badeværelse med bruseniche og vaskemaskine. Sommerhuset har flotte askeparketgulve over alt, pæne fyldningsdøre og fine lyse rustiklofter. Alt er enkelt og smagfuldt indrettet. Der er mulighed for at nyde solen fra ikke mindre end 3 gode terrasser, alt efter hvilket tidspunkt det er på dagen.

I haven er det lille anneks indrettet med 4 ekstra sovepladser og en lille terasse foran. Annekset er isoleret og der er lagt strøm ind. Den store flotte garage fra Green House kan evt indrettes til ekstra beboelse eller man kan anvende den til indendørs fritidsaktiviter, hvis man da ikke udelukkende vil bruge den som garage.

Sommerhset er opført i 2008 og alt fremstår som nyt!

Der er kort afstand til fjorden og Egense Strand og Marina. Den lokale sommerhuskøbmand er åben hele året og har et godt udvalg af varer, og dertil er der også kort afstand.

Et virkeligt lækkert sommerhus som absolut skal opleves!