KOM VIDERE

TILBAGE TIL OVERSIGT

KONTAKT MÆGLER

Agriteam Varde ApS

Ejendomsmæglerfirmaet
Mulbjerg, Tølle og Valsted

Tlf.: 75211644
Mail: varde@agriteam.dk
agriteam.dk/varde

DOKUMENTER

Salgsopstilling
Energimærke

BOOK FREMVISNING

Vil du gerne se denne ejendom helt
tæt på? Så book en fremvisning
med mægleren.

BOOK ONLINE

FAKTA OM EJENDOMMEN

Gl Landevej 114, Horne
6800 Varde
Vis på kort
Sags nr.: 3405
Ejendomstype: Lystejendomme
Grundareal: 25,07 ha
Stuehus: 140 m²
Kælderareal: 23 m²
Antal værelser: 5
Byggeår: 1930
Avlsbygninger: 634 m²
Energimærke: F
Kontantpris: 3.125.000
Mdl. ejerudgifter: 2.012,82


Lidt syd for Horne har du nu mulighed for at erhverve Enggaard som er en mindre planteavls-/fritidslandbrug. Fra ejendommen har du kun 10 min. til Varde som er nærmeste større handelsby. De daglige indkøb kan du fint gøre i Horne som er en driftig by med skole, idrætshal, kro, Dagli Brugs m.m. Bygningerne ligger trukket lidt tilbage fra Gl. Landevej - tilkørsel via privat grusvej.

Ejendommen har et tilhørende areal på 25,0747 ha; heraf ca. 19,45 ha agerjord samt ca. 2,51 ha permanent græs. Hertil kommer et engareal tæt på Horne - dette areal er udlejet. En del af jorden kan vandes fra eget markvandingsanlæg. Jorden har en god samlet beliggenhed - se kort i salgsopstillingen.

Boligen har et boligareal på 140 m2 - heraf 15 m2 på 1. sal. (Arealet er større). Der er sket en løbende renovering af boligen, men der er stadig mulighed for, at køber kan sætte sit præg i forbindelse med modernisering. Der er bl.a. isat nogle flotte lavenergivinduer med sprosser i stueetagen og stuehuset er omfuget.

Til ejendommen hører der nogle ældre driftsbygninger - her er der bl.a. indrettet dobbelt garage med aut. porte. De øvrige bygninger giver mulighed for indretning til hobbyformål, lager, mindre dyrehold o.s.v.

Kontakt Agriteam Varde for at høre nærmere om denne spændende ejendom. Der kan evt. være mulighed for at købe ejendommen med et mindre areal.

Du kan se mere om Horne på hjemmesiden www.horne-varde.dk