KOM VIDERE

TILBAGE TIL OVERSIGT

KONTAKT MÆGLER

Agriteam Randers

Ejendomsmæglerfirmaet
v/Ejd.mgl. Gustav Winther ApS

Tlf.: 70267700
Mail: randers@agriteam.dk
agriteam.dk/randers

EJENDOMMEN ER SOLGT

Denne ejendom er solgt, men kontakt den lokale Agriteam mægler,
hvis du er interesseret i en lignende ejendom.

FAKTA OM EJENDOMMEN

Ølsvej 48, Hald-Tostrup
9500 Hobro
Vis på kort
Sags nr.: 6201
Ejendomstype: Lystejendomme
Grundareal: 0,52 ha
Stuehus: 217 m²
Kælderareal: 12 m²
Antal værelser: 6
Byggeår: 1930
Avlsbygninger: 742 m²
Energimærke: F


Ejendommen:
Ejendommen, der består af Ølsvej 48 og Ølsvej 50, er beliggende i skønne omgivelser med naturen tæt på ved Hald Tostrup i udkanten af Hobro - en charmerende ejendom med herskabelige rammer. Udbygningerne er indrettet til opstaldning af heste og der drives ridecenter og rideskole, som er udlejet til en fast månedlig leje.

Fra ejendommen er der ca. 2 km til motorvejstilkørsel, 2 km til Hobro C, 40 min. kørsel til Aarhus og Aalborg og 15 min. til Randers. Skole og fritidsinteresser ligger i gå-/cykleafstand fra ejendommen.

Boligen:
Er opført i røde sten, glaseret tag og sprossede vinduer. Er omgivet af stor, lukket og sydvendt have og lukket gårdsplads mod nord. Boligen er indrettet som følger: Forgang, to værelser, kontor, stue med brændeovn/pejs, nyere køkken med spiseplads, soveværelse med walk-in-closet, badeværelse og baggang med trappe til kælderen med 2 kælderrum. 1.-salen er uudnyttet, hvorfor der er mulighed for at øge boligarealet betydeligt.

Bygninger/Staldene:
Ligger i hestesko og er med til at danne rammerne om den firlængede gård. Er opført i sten og med hvidpudsede facader, tagene er beklædt med stål og eternit.
Stalden er indrettet med 26 hestebokse, vandspiltov, 4 opsadlningspladser/bokse, 1 sadelrum og 2 foderrum. I det resterende er værksted, bilgarage og disponibelt areal. Der er hvælvede lofter over hele stalden og tilhørende, godkendt møddingsplads.

Ridehal:
Lys og venlig ridehal 20 x 60 m, opført i betonelementer og eternittag med 4 rækker lysplader i taget og vandingsanlæg. Mindre opsadlningsstald med solarie, sadelrum, toiletter, og på 1. sal findes rytterstue med udsyn over ridehallen, høloft og disponibelt rum.
På vestsiden af ridehallen er tilbygget maskinhal/fouragebygning på 10 x 20 m. Også med eternittag og beklædt med hvide stålplader. Anvendes til opbevaring af hø og halm, maskiner, spring, udstyr mm.

Ridebane:
Udendørs ridebane på 41x 60 m - er veldrænet og kan opdeles til 2 baner.

Arealet:
Der er i alt 2.86 ha. til Ølsvej 50. Det areal, der ikke bruges til ridehal/bebyggelse og vej, er udlagt med folde.


Al drift af ridefaciliteterne (undtaget 2 hestebokse, som ejer selv råder over) er udlejet til veletableret rideklub, der står for al daglig drift og vedligeholdelse.