KOM VIDERE

TILBAGE TIL OVERSIGT

KONTAKT MÆGLER

Agriteam Randers

Ejendomsmæglerfirmaet
v/Ejd.mgl. Gustav Winther ApS

Tlf.: 70267700
Mail: randers@agriteam.dk
agriteam.dk/randers

EJENDOMMEN ER SOLGT

Denne ejendom er solgt, men kontakt den lokale Agriteam mægler,
hvis du er interesseret i en lignende ejendom.

FAKTA OM EJENDOMMEN

Skjesbjergvej 36A
8860 Ulstrup
Vis på kort
Sags nr.: 9358
Ejendomstype: Villaer & rækkehuse
Grundareal: 52.395 m²
Boligareal: 243 m²
Kælderareal: 23 m²
Antal værelser: 9
Byggeår: 1969
Udhus: 27 m²
Energimærke: D


Er du friluftsmenneske, til ro og vidunderlig natur, og vil du gerne kunne dyrke dine interesser lige uden for hoveddøren? Så er denne ejendom beliggende i fantastisk naturskønne omgivelser ved Vellev mellem Ulstrup og Langå i Favrskov kommune måske noget for dig.
Ejendommens areal er i alt 5,2395 ha og består hovedsageligt af skov med nåleskov og løvtræer. Der er rig mulighed for både jagt, ridning og andre naturoplevelser samt mulighed for at skove træ til opvarming mm.
Ejendommens bygninger ligger tilbagetrukket fra vejen, så man kan nyde naturen i fulde drag.
Gudenåen løber tæt på ejendommen, hvilket bl.a. giver oplagte muligheder for skønne gåture gennem skov og ådal samt fiskeri for den passionerede lystfisker. Derudover indbyder skovarealerne omkring ejendommen generelt til mange former for friluftsaktiviteter for hele familien.
Afstand til nærmeste skole er 1 km.

Boligen:
Boligen er et smukt og velholdt træhus med sprossede vinduer og ståltag/eternittag, opført i 1969 og tilbygget i 1993. Huset er indrettet som følger: Bryggers, stort klinkebelagt køkken-alrum med brændeovn og udgang til stor vestvendt terrasse, 2 badeværelser med bruseniche, stor stue med brændeovn, kontor, 2 værelser praktisk indrettet med mange indbyggede skabe samt en lille lys og dejlig ekstra stue med udgang til haven. På 1. sal er rummeligt repos samt stort og lyst atelier/arbejdsværelse med ovenlys og udgang til altan/svalegang, hvorfra der er smuk udsigt over skoven. Der er kælder under en del af huset, som består af et tørt og højloftet rum, der er yderst anvendeligt til opbevaring eller værksted.

Udbygninger:
Alle udbygninger er opført i træ med ståltag/eternittag. Indrettet med fyrrum, værksted og masser af disponibel plads.