KOM VIDERE

TILBAGE TIL OVERSIGT

KONTAKT MÆGLER

Ejendomsmæglerfirmaet Riishøj

Ejendomsmæglerfirmaet
v/ Peder Riishøj

Tlf.: 75653289
Mail: pr@agriteam.dk
agriteam.dk/horsens

DOKUMENTER

Salgsopstilling

BOOK FREMVISNING

Vil du gerne se denne ejendom helt
tæt på? Så book en fremvisning
med mægleren.

BOOK ONLINE

FAKTA OM EJENDOMMEN

Tyrrestrupvej 45
8700 Horsens
Vis på kort
Sags nr.: H-2124-1
Ejendomstype: Lystejendomme
Grundareal: 2,10 ha
Stuehus: 135 m²
Kælderareal: 6 m²
Antal værelser: 5
Byggeår: 1938
Avlsbygninger: 810 m²
Energimærke: G
Kontantpris: 1.845.000
Mdl. ejerudgifter: 4.023,21


¤¤ UNIK BELIGGENHED ¤¤

Pæn og yderst velbeliggende lystejendom på ca. 2,1 ha, beliggende i smukke og rolige naturomgivelser. Ejendommen er beliggende lige uden for Haldrup med ca. 2 km til Søvind. Der er knap 2 km til skole og indkøbsmuligheder, og blot 10 min kørsel til Horsens centrum.

Allerede fra man drejer ind på grusvejen mod den 3-længede ejendom, kan man nyde de flotte omgivelser med kuperede marker og skov. Ejendommen er frit beliggende med god afstand til naboer, men alligevel i læ af træer og buske.

Til ejendommen hører et pænt og velholdt rødstens stuehus med eternittag, som er opført i 1,5 plan med sydvendt svalegang. Stuehuset har et samlet beboelsesareal på 135 m2, som er fordelt med 85 m2 i grundplan og 50 m2 udnyttet tagetage. Desuden en mindre kælder. Fra stuehusets 1. sal er der en utrolig dejlig udsigt ud over området, og man kan f.eks. både se til Alrø, Hjernø, Vorsø samt Haldrup Bjerge.

Derudover er der udhusbygninger på i alt 810 m2, som primært fremstår hvidpudsede med eternittag. Bygningerne kan anvendes til mange forskellige formål, hvad enten det er til dyr på hobbyplan, gårdbutik, erhverv eller noget helt fjerde.

Denne ejendom har en helt unik beliggenhed ikke langt fra Sondrup Strand og Husodde Strand.