KOM VIDERE

TILBAGE TIL OVERSIGT

KONTAKT MÆGLER

Ejendomsmæglerfirmaet Riishøj

Ejendomsmæglerfirmaet
v/ Peder Riishøj

Tlf.: 75653289
Mail: pr@agriteam.dk
agriteam.dk/horsens

DOKUMENTER

Salgsopstilling

BOOK FREMVISNING

Vil du gerne se denne ejendom helt
tæt på? Så book en fremvisning
med mægleren.

BOOK ONLINE

FAKTA OM EJENDOMMEN

Horsensvej 37
8766 Nørre Snede
Vis på kort
Sags nr.: H-2424
Ejendomstype: Lystejendomme
Grundareal: 11,35 ha
Stuehus: 165 m²
Antal værelser: 4
Byggeår: 1900
Avlsbygninger: 632 m²
Energimærke: D
Kontantpris: 2.895.000
Mdl. ejerudgifter: 2.077,04


Rosenlund er på ca. 11,3 ha, og er beliggende for enden af egen vej med god udsigt over de omkringliggende marker og enge. Ejendommen ligger ca. 1 km fra Nørre Snede by, hvor der er mulighed for indkøb, børnepasning, SFO og skole med klassetrin fra 0.-9. klasse, som snart står med nye flotte bygninger. Derudover ligger byer som Horsens, Herning og Silkeborg indenfor ca. 30 min kørsel.

Med god afstand fra Horsensvej ligger ejendommens gulstensstuehus, der har et samlet boligareal på 165 kvm fordelt i 1½ plan. Stuehuset er bl.a. indrettet med køkken åbent til en dejlig stor stue, hvor der er udgang til terrassen og den flotte have, med hyggekroge, blomster og træer. Derudover er stuehusets 1.sal indrettet med 2 store værelser og en stor opholdsstue.

Ved stuehuset ligger ejendommens erhvervsafdeling, der er indrettet med kontor, systue, te-køkken og toilet og badeforhold, der tilsammen giver gode rammer for at drive virksomhed, eller den pladskrævende hobby.
Foruden erhvervsafdelingen har ejendommen en flot hvidpudset dobbeltgarage med redskabsrum og fyrrum, som ligger ved siden af maskinhallen på 387 kvm, hvori der bl.a. er indrettet en dybstrøelsesstald, der giver mulighed for forskelligt dyrehold bl.a. heste eller kreaturer.
Tilsammen er der driftsbygninger på i alt 632 kvm, der kan anvendes til mange forskellige formål.

Her kan man få en ejendom, der har den landlige stemning, men stadig med kort afstand til byen. Derudover åbner ejendommen også op for muligheden for at drive erhverv hjemmefra, med dertilhørende kontorfaciliteter, samt muligheden for at drive eget hobbylandbrug.