KOM VIDERE

TILBAGE TIL OVERSIGT

KONTAKT MÆGLER

Ejendomsmæglerfirmaet Riishøj

Ejendomsmæglerfirmaet
v/ Peder Riishøj

Tlf.: 75653289
Mail: pr@agriteam.dk
agriteam.dk/horsens

DOKUMENTER

Salgsopstilling

BOOK FREMVISNING

Vil du gerne se denne ejendom helt
tæt på? Så book en fremvisning
med mægleren.

BOOK ONLINE

FAKTA OM EJENDOMMEN

Nørrehedevej 25
8723 Løsning
Vis på kort
Sags nr.: H-2429
Ejendomstype: Lystejendomme
Grundareal: 5,94 ha
Stuehus: 344 m²
Antal værelser: 5
Byggeår: 1930
Avlsbygninger: 593 m²
Energimærke: D
Kontantpris: 3.295.000
Mdl. ejerudgifter: 2.051,28


Flot lystejendom med ca. 5,9 ha beliggende ca. 3 km fra Løsning og Øster Snede, hvor der bl.a. er indkøbsmuligheder, skole m.m. Ejendommen er ligeledes beliggende ca. 5 km fra Motorvej E45, der gør at byer som Horsens og Vejle ligger indenfor 20 min kørsel.

Ejendommen, der er opført i rødsten, har siden 2001 gennemgået en større forvandling, og står i dag med et stuehus på hele 344 m2 i 1 ½ plan, bl.a. indrettet med stor hall / spisestue åben til kip med gangbro mellem 1. salens værelser, dejligt køkken, 3 stuer og 5 værelser m.m. Derudover er der stort vinduesparti i kvist samt svalegang, der hører med til det store værelse på 1. salen, som er unikt som evt. teenagerlejlighed, og som ligger helt for sig selv. Der er gulvvarme i hele stueetagen, samt hele 1. salen.

Stuehuset er omkranset af et helt unikt, velholdt og flot haveanlæg med en stor græsplæne, små og niveauforskudte sten højbede, træer og hyggekroge. Fra den grusbelagte gårdsplads er der lige på den anden side af den lille private vej en velanlagt urtehave, samt et stykke areal, der anvendes til boldspil og anden leg, et højtbygget legehus i træerne, bålplads m.m.

Til ejendommen hører endvidere to driftsbygninger på ialt 593 m2. En halmlade på 282 m2, og en værksteds- /garagebygning på 311 m2, der er vinkelbygget på stuehuset, og som bl.a. indeholder stor garage, depotrum, badeværelse, viktualierum, et stort værksted samt det gamle fyrrum med pillefyr (defekt). Ovenpå taget af værksteds- /garagebygningen er der i 2013 opsat solpaneler på 6 kWh, der forsyner den private bolig samt driftsbygningerne. Der er gulvvarme i hele Værksteds-/garagebygningen, undtaget fyrrummet.

Desuden er der i 2014 opført et hus til halmfyr, der opvarmer hele stuehuset og store dele af værksteds- /garagebygningen.

Af ejendommens samlede jordareal på ca. 5,9 ha, udgør ca. 4,7 ha dyrkbar agerjord, ca. 0,6 ha eng areal udlagt i brak. Restarealet fragår til bygningsparcel, gårdsplads, haveanlæg

Her er muligheden for at få en flot moderniseret ejendom med masser af gode kvadratmeter til den pladskrævende familie og den pladskrævende hobby, eller evt. mindre erhverv (der er ikke søgt erhvervstilladelse på ejendommen).