KOM VIDERE

TILBAGE TIL OVERSIGT

KONTAKT MÆGLER

Ejendomsmæglerfirmaet Riishøj

Ejendomsmæglerfirmaet
v/ Peder Riishøj

Tlf.: 75653289
Mail: pr@agriteam.dk
agriteam.dk/horsens

EJENDOMMEN ER SOLGT

Denne ejendom er solgt, men kontakt den lokale Agriteam mægler,
hvis du er interesseret i en lignende ejendom.

FAKTA OM EJENDOMMEN

Febækvej 2
8762 Flemming
Vis på kort
Sags nr.: H-2455
Ejendomstype: Lystejendomme
Grundareal: 11,47 ha
Stuehus: 159 m²
Kælderareal: 80 m²
Antal værelser: 6
Byggeår: 1906
Avlsbygninger: 539 m²
Energimærke: E


Ved Hvirring kun 12 min kørsel fra Horsens og Motorvej E45, ligger Birkelund ugeneret i en skøn lukket oase omgivet af træer. Skole og indkøbsmuligheder ligger kun 4 km fra ejendommen, hvor der ligeledes kører skolebusser til.

Fra gårdspladsen er der adgang til ejendommens gulstensstuehus på 159 m2 fordelt i 1½ plan, samt 12 m2 udestue. Derudover er der 80 m2 anvendelig kælder. Stuehuset er bl.a. indrettet med 3 værelser, stor stue og en opvarmet udestue med direkte udgang til ejendommens terrasse og skønne parklignende have med flotte træer og buske.

Ejendommens udhusbygninger har et samlet areal på 539 m2 og består bl.a. af en stor maskinhal, garage, hestestald, lade m.m., som alt sammen kan anvendes til mange forskellige formål.

Ejendommen har et samlet jordareal på ca. 11,4 ha, hvoraf ca. 10 ha er støtteberettiget agerjord, der i dag er bortforpagtet til en årlig indtægt på ca. kr. 40.000,-.

Birkelund er en skøn ejendom med en beliggenhed i fredlige og landlige omgivelser, hvor der er masser af gode kvadratmeter for både den pladskrævende familie og/eller den pladskrævende hobby.