KOM VIDERE

TILBAGE TIL OVERSIGT

KONTAKT MÆGLER

Agriteam Viborg/Aars ApS

Ejendomsmæglerfirmaet
EJDM. Ib Bjerregaard

Tlf.: 98621396
Mail: aars@agriteam.dk
agriteam.dk/aars

DOKUMENTER

Salgsopstilling

BOOK FREMVISNING

Vil du gerne se denne ejendom helt
tæt på? Så book en fremvisning
med mægleren.

BOOK ONLINE

FAKTA OM EJENDOMMEN

Gunderstedvej 11
9600 Aars
Vis på kort
Sags nr.: L85043-1
Ejendomstype: Fritidslandbrug
Grundareal: 10,03 ha
Stuehus: 170 m²
Antal værelser: 4
Byggeår: 1974
Avlsbygninger: 1.388 m²
Energimærke: E
Kontantpris: 1.950.000
Udbetaling: 100.000
Mdl. ejerudgifter: 2.348,65


Fritidsejendom på ca. 10 ha. - her finder man muligheden for at bo på landet i skønne omgivelser og med god jagt på eget jord - få km. nordvest for ejendommen ligger de Himmerlandske Heder og Plantager.

Ejendommen er beliggende ca. 9 km. fra handelsbyen Aars. Men kun 4 km. fra ejendommen ligger centerbyen Hornum - hvor muligheden for hverdagens fornødenheder nemt kan ordnes. Hornum tilbyder derudover skole, børnepasning, et rigt fritids- og aktivitetsliv, flere årlige arrangementer - her kan nævnes det årlige Septembermarked. Dette er blot nogle af de mange tilbud, som er at hente i Hornum. Hvis man ønsker friskole, så skal man ikke længere end 4 km. ind til Blære Friskole, hvor der også er mulighed for børnepasning og årlige fælles arrangementer i byen.

Er hobbyen golf - så er der heller ikke langt til Golfbyen Gatten - ca. 6 km.

Med de solide og velholdte driftsbygninger tilbyder ejendommen oseaner af muligheder for enten planteavl, men også hvis man ønsker dyrehold lidt større end blot hobby. Her bemærkes det dog, at der skal søges godkendelse ved kommunen. Driftsbygningerne fremstår med slagtesvinestalde, lade med kornplansilo og stort maskinhus og gyllebeholder på 1.000 m3.

Jorden, stuehus og ½ af maskinhus er udlejet til nærmeste nabo.

Ejendommen er under udstykning - så hvis man tænker at der er for meget/for lidt jord, så er det bare med at komme ud af busken, for her kan du som køber selv komme med lige nøjagtigt DIT ønske!