KOM VIDERE

TILBAGE TIL OVERSIGT

KONTAKT MÆGLER

Agriteam Viborg/Aars ApS

Ejendomsmæglerfirmaet
EJDM. Ib Bjerregaard

Tlf.: 98621396
Mail: aars@agriteam.dk
agriteam.dk/aars

DOKUMENTER

Salgsopstilling

BOOK FREMVISNING

Vil du gerne se denne ejendom helt
tæt på? Så book en fremvisning
med mægleren.

BOOK ONLINE

FAKTA OM EJENDOMMEN

Rudemøllevej 83
7800 Skive
Vis på kort
Sags nr.: L85081-1
Ejendomstype: Hesteejendomme
Grundareal: 6,66 ha
Stuehus: 302 m²
Kælderareal: 20 m²
Antal værelser: 4
Byggeår: 1838
Avlsbygninger: 2.067 m²
Energimærke: G
Kontantpris: 2.495.000
Udbetaling: 125.000
Mdl. ejerudgifter: 2.687,74


Fritids- og hesteejendom tæt på Skive by.

Her er charme, hygge og ikke mindst historie - det her kan man ikke bygge sig til. Det kommer med tiden.

Kom og oplev denne flotte historiske ejendom med kun ca.3 km. ind til Resen by med skole, børnehus, indkøb med mere. Man kan køre eller tage naturstien på den gamle jernbane på cykel eller gå. Fritiden kan nydes i en historiske have med Møllehus og blomster flor - eller man kan tage ind i Resens multihus med mange forskellige aktiviteter. Via stier kan man også gå eller cykle ned til stranden eller til golfbanen, der også ligger lige i nærheden.

Det charmerende stuehus er opført i munkesten og her er bl.a. 2 badeværelser på 1. sal, gæstetoilet i stueplan stuer, køkken og 2 trappeopgange til 1. salen.
Anvendes aktuelt som hestepension med p.t. 8 heste men tidligere med mange flere. Her er gode ridefaciliteter - både på den indendørs 20 x 40 meter bane og udendørs, hvor der er anlagt en 20 x 60 meter bane.

Her er i de ældre driftsbygninger indrettet med samlet 23 bokse af varierende størrelse + 2 løsdriftafdelinger, Staldene er med forskellig loftshøjde. Vil være særdeles velegnet som hesteejendom for egne heste eller opstaldning for andre, hvis ikke man ønsker at fortsætte med hestepension.

Stuehuset er fra 1838 og indeholder derved en del charme. Bl.a. med de originale røde munkesten. Haven med de høje træer og kilden, der tidligere har givet vand til vandmøllen, giver naturen lige tæt på og derved et spændende fugleliv. Den dejlige lukkede gårdsplads med flere frugttræer og buske.

En ejendom med mulighed for pæn indtjening gennem udlejning af marker eller ved fortsættelse af hestepension som den drives i dag med opstaldning af heste og udlejning af ridehal og ridebaner på timebasis.

Se mere på Rude Mølles hjemmeside ved at klikke her

Ejendommen er under udstykning og der kan tilkøbes med mere jord.