KOM VIDERE

TILBAGE TIL OVERSIGT

KONTAKT MÆGLER

Agriteam Viborg/Aars ApS

Ejendomsmæglerfirmaet
EJDM. Ib Bjerregaard

Tlf.: 98621396
Mail: aars@agriteam.dk
agriteam.dk/aars

DOKUMENTER

Salgsopstilling
Energimærke

BOOK FREMVISNING

Vil du gerne se denne ejendom helt
tæt på? Så book en fremvisning
med mægleren.

BOOK ONLINE

FAKTA OM EJENDOMMEN

Skaarupvej 37, Ravnkilde
9610 Nørager
Vis på kort
Sags nr.: L85109
Kælderareal: 24 m²
Antal værelser: 6
Byggeår: 1959
Avlsbygninger: 1.111 m²
Energimærke: F
Kontantpris: 5.995.000
Mdl. ejerudgifter: 3.174,27


Tæt på Ravnkilde by mellem Haverslev og Arden i Rebild kommune - kun 4 km. fra motorvej E45 ligger denne meget velholdte landbrugsejendom med 24 hektar.
Sælger er også interesseret i at modtage særskilt bud på de ca. 21 hektar med juletræer. Prisniveauet vil være ca. 4 mio. inkl. træer.

Tæt på naturen - god jagt - tæt på skov, Rold skov - skønne naturværdier tæt på ejendommen, bl.a. udspringer Sønderup å vest for Ravnkilde - tæt på landsbyen. Ravnkilde ligger som en skøn aktiv landsby med tilbud til dagligdagen, såsom daginstition, skole med årgangene 0.-6. kl. (Ravnkilde skole er den ene afdeling af Ravnkilde Haverslev Skoler med fælles bestyrelse og ledelse), SFO og aktivt fællesskab. Ravnkilde tilbyder også en bred vifte af fritidsaktiviteter i form af bl.a. Rideskole, fodbold, e-sport, motorsport mv.

Ejendommen og Ravnkilde ligger ganske godt, med 5 min. til motorvejen kommer man hurtig til de lidt større handelsbyer, og skal derfor ikke bruge så lang tid på de små landeveje.

Hele ejendommen fremstår solid og godt velholdt i rødsten. Her er masser af muligheder i udbygningerne, enten til dyrehold på hobbyplan, men bestemt også til den lille håndværker eller anden form for erhverv, som kræver lidt plads. Her er der fine adgangsforhold fra vejen via indkørslen og bag om udbygningerne, hvor der er stor elektrisk port ind til den midterste længe. I den midterste længe er der loft til kip, så muligheden for lager, værksted, dyrehold mv. er tilstede. Til erhvervsdelen er der mulighed for at indrette kontorfaciliteter i gildesalen og dermed nemt holde erhverv i 2 af længerne plus den gamle svinestald - og privaten i den sidste længe, hvor der er fyrrum med pillefyr og i tilknytning til dette dobbeltgarage og stort værksted, have og i stuehuset adskilt.

Ejendommen dyrkes aktuelt med juletræer og pyntegrønt. I alt er der plantet ca. 140.000 Normansgran i perioden fra 2009 til 2015 med ca. 20.000 pr. år. Henset til den lidt usikre omsætning af juletræer, er de marker, hvor der i 2016 skulle være høstet træer i stedet startet op med pyntegrønt. I 2016 er der klippet for over kr. 200.000 netto til ejer.

Stuehuset er ligeledes godt velholdt og indflytningsklar. Stuehuset er indrettet med lyse farver og hver en m2 er udnyttet godt.