KOM VIDERE

TILBAGE TIL OVERSIGT

KONTAKT MÆGLER

Agriteam Viborg/Aars ApS

Ejendomsmæglerfirmaet
EJDM. Ib Bjerregaard

Tlf.: 98621396
Mail: aars@agriteam.dk
agriteam.dk/aars

DOKUMENTER

Salgsopstilling

BOOK FREMVISNING

Vil du gerne se denne ejendom helt
tæt på? Så book en fremvisning
med mægleren.

BOOK ONLINE

FAKTA OM EJENDOMMEN

Trekronervej 2
8832 Skals
Vis på kort
Sags nr.: L85113
Ejendomstype: Fritidslandbrug
Grundareal: 5,28 ha
Stuehus: 164 m²
Kælderareal: 3 m²
Antal værelser: 5
Byggeår: 1870
Avlsbygninger: 914 m²
Kontantpris: 545.000
Udbetaling: 30.000
Mdl. ejerudgifter: 1.187,79


Med kun 1,5 km. til skolen og kulturcenteret i Ulbjerg og Ulbjerg købmand ligger denne ejendom naturskønt tæt på Limfjorden og Ulbjerg klint - og netop med udsigt mod fjorden. Her er ca. 9 km. til den lidt større by Skals, hvor der også er stor detailhande, idrætscenter med svømmehall, læge og tandlæge.
Selve ejendommen har været ubeboet en stykke tid og fremstår ubeboeligt i øjeblikket - ligesom imgivelserne er forsømte.
Stuehuset er noteret med et boligareal på 164 m2. Noget af dette er under ombygning og andet er renoveret - men forsømt. Det må derfor være op til en køber om huset skal renoveres til beboelsesstandard eller fjernes og bygges nyt stuehus.
Driftsbygningerne har været anvendt til heste og består af dels stalde med bokse, hvor loftshøjden er varierende og hvor den er højest er der ca. 2,35 meter. Der til er der en lade og en ridehal, der dog ikke opfylder mål. Udenomsarealerne har været anvendt til folde og her er der ca. 4,5 hektar, der er anvendelig til folde og evt. normal dyrkning.
Aktuelt er jorden bortforpagtet for resten af 2017.

Da sælger er fraflyttet og ejendommen sælges med salgsfuldmagt for panthaver kan der ikke gives garanti for sælgeroplysninger og alle oplysninger er med forbehold - men indhentet via tilgængelige registre.