KOM VIDERE

TILBAGE TIL OVERSIGT

KONTAKT MÆGLER

Agriteam Randers

Ejendomsmæglerfirmaet
v/Ejd.mgl. Gustav Winther ApS

Tlf.: 70267700
Mail: randers@agriteam.dk
agriteam.dk/randers

DOKUMENTER

Salgsopstilling

BOOK FREMVISNING

Vil du gerne se denne ejendom helt
tæt på? Så book en fremvisning
med mægleren.

BOOK ONLINE

FAKTA OM EJENDOMMEN

Gammeljord 40
8930 Randers NØ
Vis på kort
Sags nr.: R9368
Ejendomstype: Villaer & rækkehuse
Grundareal: 9.615 m²
Boligareal: 168 m²
Antal værelser: 6
Byggeår: 1965
Udhus: 146 m²
Energimærke: F
Kontantpris: 695.000
Udbetaling: 35.000
Mdl. ejerudgifter: 1.278,39
Finansiering
Brutto: 3.216
Netto: 2.670


Nedlagt landbrug på 9615 kvm grund med bolig og tilhørende udbygninger. Ejendommen er beliggende nordvest for Tvede i Randers kommune. Her fra er der ca. 15 km til Randers og 5 km til både Øster Tørslev og Gjerlev.

Boligen er opført i 1965 i røde sten med eternittag og indrettet som følger: Forgang, 3 værelser, badeværelse, baggang/bryggers, køkken med spisekammer samt stue. Indvendigt skal påregnes en gennemgribende renovering.
Omgivelserne består af have med frugttræer, græsplæne og stor gårdsplads. Fra haven er der udsigt over området. Især mod nord er der stort view.

Ud over boligen er der en ældre staldbygning opført i lecavægge, eternittag og stålspær. Har tidligere været anvendt til stald, men kan blive anvendelig til heste eller andet dyrehold. Alternativt kan bygningen bruges til værksted, lager og disponibel plads. I forlænglese af stalden er en lade, som også er opført med stålspær, lecavægge og eternittag. Kan anvendes til ridehal, lager mm.

Alt i alt en spændende ejendom med mange muligheder for familien, der ønsker at bo på landet, og som har lyst til at sætte sit eget præg.