KOM VIDERE

TILBAGE TIL OVERSIGT

KONTAKT MÆGLER

Agriteam Varde ApS

Ejendomsmæglerfirmaet
Mulbjerg, Tølle og Valsted

Tlf.: 75211644
Mail: varde@agriteam.dk
agriteam.dk/varde

EJENDOMMEN ER SOLGT

Denne ejendom er solgt, men kontakt den lokale Agriteam mægler,
hvis du er interesseret i en lignende ejendom.

FAKTA OM EJENDOMMEN

Dogger Banke 5
6852 Billum
Vis på kort
Sags nr.: V-1705
Ejendomstype: Villaer & rækkehuse
Grundareal: 1.539 m²
Boligareal: 159 m²
Antal værelser: 3
Byggeår: 2002
Energimærke: C


Velholdt villa med stor dobbelt garage!

Spændende og utraditionel villa beliggende på rigtig god adresse i godt kvarter i Billum udbydes nu til salg.

Her får du meget plads både ude og inde, og vi er sikre på at den store dobbelte garage med el-porte rummer mange muligheder for køber. For dem der har pladskrævende hobbies, 2 biler, campingvogn, eller trailer, ja så er der bare gode rammer for den slags.
I garagen er der også indrettet et lille værksted hvor du kan stå i fred og ro og arbejde.

Grunden er på hele 1539 m² så her er der også masser af plads. Villaen er speciel i sin indretning, idet sælger ikke har haft det store behov for mange værelser. Men skal du bruge flere end de 3 værelser villaen indeholder er der mulighed for at etablere det.
Desuden får du et stort rummeligt køkkenalrum med karnap og udgang til haven. Køkkeninventaret er lyst, og der er godt med skabs og bordplads samt et viktualierum. Den fine stue ligeledes med karnap har en god størrelse, og kan evt. bruges til andet formål hvis køber har behov for det.
Der er et soveværelse med direkte adgang til: Pænt badeværelse med lyse klinker, lyst sanitet og inventar samt bruseniche. Pænt gæstebadeværelse med lyse klinker, lyst sanitet og inventar samt bruseniche. 2 værelser. Lys og pæn entre. Bryggers med installation for vaskemaskine og tørretumbler, samt et stort grovkøkken, der er i forbindelse med garagen.

Billum er en hyggelig landsby hvor det er rigtigt rart, og trygt at være børnefamilie. Der er skole- og børnepasningsfaciliteter, et godt udbud af fritidsfaciliteter, offentlig transport, og du kommer nemt til både Esbjerg, Varde og de skønne områder ved vestkysten der ligger tæt på. Billum får igen også snart sin egen dagligvareforretning hvor du vil komme til at kunne gøre dine dagligvare indkøb.

Kontakt Agriteam Varde på 75-211644 for yderligere informationer og bestilling af fremvisning.