KOM VIDERE

TILBAGE TIL OVERSIGT

KONTAKT MÆGLER

Agriteam Varde ApS

Ejendomsmæglerfirmaet
Mulbjerg, Tølle og Valsted

Tlf.: 75211644
Mail: varde@agriteam.dk
agriteam.dk/varde

DOKUMENTER

Salgsopstilling
Energimærke

BOOK FREMVISNING

Vil du gerne se denne ejendom helt
tæt på? Så book en fremvisning
med mægleren.

BOOK ONLINE

FAKTA OM EJENDOMMEN

Nymindegabvej 215
6855 Outrup
Vis på kort
Sags nr.: V-1723
Ejendomstype: Villaer & rækkehuse
Grundareal: 1.940 m²
Boligareal: 49 m²
Kælderareal: 49 m²
Antal værelser: 3
Byggeår: 1942
Energimærke: D
Kontantpris: 465.000
Udbetaling: 25.000
Mdl. ejerudgifter: 1.036,95
Finansiering
Brutto: 2.163
Netto: 1.797


Lige uden for Outrup finder du dette lille hyggelige murstenshus. Med de 49m2 stueplan, og 49m2 kælder danner dette hus en perfekt ramme for en lille familie. Huset ligger tæt på Outrup by, hvor der både er indkøbsmuligheder, offentligt transport, moderne idrætshal, samt børnepasningsfaciliteter og folkeskole til og med 6. klasse. Outrup ligger ca.15 km nord for Varde, og afstanden til den skønne vestkyst og Vesterhavet er kort. Du kan se meget mere om Outrup på www.outrup.net

Huset er opført i 1942, og sidenhen ombygget og moderniseret. Den er bygget i røde mursten, og har hvide plast- og træ vinduer. Taget er af sort tagpap. Huset fremstår generelt i fin og godt vedligeholdt stand. Huset opvarmes med naturgas, og der er for få år siden installeret nyt gasfyr. I husets stueetage er der en stor lys stue, og et pænt lyst køkken med spiseplads. I kælderen er der et rigtig fint badeværelse med bruseniche, samt bryggers og vaskerum. Derudover er der 2 disponible rum der anvendes dels til soveværelse og walk in closet.

Desuden er der en 50m2 stor dobbeltgarage, som er beklædt med eternitplader, og med tag af bølgeeternit. Garagen har støbt og jævn bund, og i bagerst i garagen er der et godt depotrum. Der er ført strøm over i garagen. Foran hus og garage er der en lille gårdsplads med gode parkeringsforhold.

Haven er lukket, og har en lukket terrasse. Haven er enkel og nem, og kræver ikke meget pasning. I haven er der også et drivhus, som er klar til at blive brugt, og fra haven er der en fantastisk udsigt over marker og eng.

For yderligere informationer kontakt Agriteam Bolig Varde på 75-211644.