KOM VIDERE

TILBAGE TIL OVERSIGT

KONTAKT MÆGLER

Agriteam Varde ApS

Ejendomsmæglerfirmaet
Mulbjerg, Tølle og Valsted

Tlf.: 75211644
Mail: varde@agriteam.dk
agriteam.dk/varde

DOKUMENTER

Salgsopstilling
Energimærke

BOOK FREMVISNING

Vil du gerne se denne ejendom helt
tæt på? Så book en fremvisning
med mægleren.

BOOK ONLINE

FAKTA OM EJENDOMMEN

Ringkøbingvej 232, Stundsig
6800 Varde
Vis på kort
Sags nr.: V-3446
Ejendomstype: Fritidslandbrug
Grundareal: 3,15 ha
Stuehus: 236 m²
Antal værelser: 6
Byggeår: 2005
Energimærke: C
Kontantpris: 2.700.000
Udbetaling: 135.000
Mdl. ejerudgifter: 2.852,36


Liebhaverejendom beliggende ca. 10 km nord for Varde og ca. 23 km nord for Esbjerg. Ejendommen ligger ud til hovedvej A11 - der har tidligere været kro på stedet, men der er i 2005 nyopført en flot ejendom med 236 m2 boligareal og 91 m2 integreret dobbelt garage/fyrrum.

De gamle bygninger er fjernet således, at der kun er den nyopførte ejendom på grunden. Det tilhørende areal udgør hele 3,1495 ha . Jorden giver mulighed for lidt dyrehold. Nuværende ejer har valgt at udleje agerjorden. En mindre skov samt lidt af agerjorden ligger på den modsatte side af hovedvejen. Der er gode busforbindelser.

Ejendommen er opført af røde sten med tag af glaseret tegl. Godt isoleret. Mahogni vinduer og inderdøre. Helmuret og vandskurede indermure. Gulvvarme overalt bortset fra garage og baggang. Ejeren har installeret jordvarme samt 6KW solcelleanlæg - det giver en særdeles lav udgift til opvarmning.

Indeholder: Baggang/fyrrum med klinkegulv, installation for solceller samt varmepumpe, faste skabe med el- og vandinstallationer. Badeværelse med rund bruseniche, klinkegulv, skabsarrangement. Entre. Bryggers med installation for vaskemaskine og tørretumbler, håndvask. Stort køkken/alrum - Invita køkken, udgang til terrasse, klinkegulv. Stue med brændeovn, laminatgulv, klinker ved brændeovn, udgang til terrasse. Soveværelse med skabsvæg, laminatgulv. Gang. Flot badeværelse med stor bruseniche, skabsarrangement med håndvask, spabad, klinkegulv. Værelse med faste skabe, laminatgulv. 2 store værelser med udgang til terrasse, faste skabe.

Integreret dobbelt garage med automatisk port og isoleret gulv og loft.

Flot gårdsplads med god beplantning. Der er store flisearealer rundt om huset.