KOM VIDERE

TILBAGE TIL OVERSIGT

KONTAKT MÆGLER

Agriteam Varde ApS

Ejendomsmæglerfirmaet
Mulbjerg, Tølle og Valsted

Tlf.: 75211644
Mail: varde@agriteam.dk
agriteam.dk/varde

DOKUMENTER

Salgsopstilling
Energimærke

BOOK FREMVISNING

Vil du gerne se denne ejendom helt
tæt på? Så book en fremvisning
med mægleren.

BOOK ONLINE

FAKTA OM EJENDOMMEN

Hustedvej 2, Lyne
6880 Tarm
Vis på kort
Sags nr.: V-3461
Ejendomstype: Lystejendomme
Grundareal: 4,62 ha
Stuehus: 175 m²
Antal værelser: 3
Byggeår: 1880
Avlsbygninger: 899 m²
Energimærke: D
Kontantpris: 1.995.000
Udbetaling: 100.000
Mdl. ejerudgifter: 2.863,14


Drømmer du om en gennemrenoveret og nærmest fuldendt heste-/fritidsejendom, så bør du kigge nærmere på denne ejendom.
Med et tilhørende areal på 4,6 ha og beliggende i naturskønne omgivelser, tilbagetrukket fra trafikeret vej har ejendommen en god beliggenhed. Der er kun 5 minutter til Lyne, hvor der er dagpleje, børnehave, friskole og indkøbsmuligheder. Der er ca. 15 min til Varde og 20 min. til Skjern.
Arealerne til ejendommen er lettere kuperet og består at græsfolde, naturarealer samt en stor ridebane med lys, så den kan benyttes på alle tider af året.
Boligen på 175 kvm. er gennem en årrække blevet sat i stand, så den i dag fremstår tidssvarende og med masser af komfort. Fra den dobbelte garage er der direkte indgang til et stort bryggers med bordarrangement med vask. Herfra gennem fordelingsgang med 2 gode værelser samt stort soveværelse. Lækkert badeværelse med bruseniche samt hjørnebadekar til stor lys entre med brændeovn. Entreen er opdelt og indrettet med yderligere et bryggers med god garderobeplads, bordarrangement med håndvask og inst. for vaskemaskine og tørretumbler. I entreen er der adgang til teknikrum, lyst badeværelse med bruseniche samt opgang til stort, lækkert køkkenalrum med troltex lofter og blotlagte bjælker. Køkken/alrummet ligger i åben forbindelse med stuen.
Der ligeledes lavet gode energimæssige tiltag med stort solcelleanlæg og pillefyr.
I udbygningerne er der både mulighed for fritid og erhverv. Der er indrettet et isoleret værksted med små lagerrum i den ene ende. Herudover er der stort fyrrum og hestestald med 4 hestebokse, saddelrum mv. Ved siden af stalden er der et maskinhus på 279 kvm. med el-port.
Alt i alt en fantastisk ejendom med et væld af muligheder.