KOM VIDERE

TILBAGE TIL OVERSIGT

KONTAKT MÆGLER

Agriteam Brørup ApS

Ejendomsmæglerfirmaet
HC Hansen & Lise Lotte Lund

Tlf.: 75382000
Mail: hchansen@agriteam.dk
agriteam.dk/brørup

DOKUMENTER

Salgsopstilling
Energimærke

BOOK FREMVISNING

Vil du gerne se denne ejendom helt
tæt på? Så book en fremvisning
med mægleren.

BOOK ONLINE

FAKTA OM EJENDOMMEN

Gammelby Mosevej 7
6600 Vejen
Vis på kort
Sags nr.: 134B-I
Ejendomstype: Lystejendomme
Grundareal: 16,30 ha
Stuehus: 244 m²
Antal værelser: 5
Byggeår: 1988
Avlsbygninger: 1.031 m²
Energimærke: D
Kontantpris: 5.250.000
Mdl. ejerudgifter: 3.042,70


Hermed præsenteres en usædvanlig velbeliggende ejendom. En ejendom der yderst sjældent kommer til salg. Ejendommen er beliggende i landsbyen Gammelby, lige nord for Vejen. Her er kun få minutters kørsel til Vejen By, eller til motorvejstilslutningen ved Vejen eller Brørup. Til Kolding er der ca. 20 minutters kørsel.

I handlen medfølger ca. 16,3 ha med mark, natur og nyplantet skov. Der er mulighed for at købe ejendommen med et mindre eller større jordtilliggende. Forhør nærmere.

Sælger har i dennes ejer tid, haft en plan om at gøre ejendommen til en unik jagt- og naturejendom. Det er i den grad lykkedes. Her er åbne græsarealer til afgræsning her er lavet en insektvold til fuglevildt. Der renses mekanisk for ukrudt på udvalgte veje. Græsset slås og holdes nede på udvalgte arealer.

Stuehuset er opført i 1988. Huset er tegnet og opført af arkitekt Jakob Mortensen, Vejen. Det samlede boligareal er på 244 kvm. I det nordøstlige hjørne af stuen er der påbygget integreret udestue på 18 kvm.

Stald opført i 1988. Grundarealet er 281 kvm. Der er indbygget garage/ værksted på ca. 60 kvm. Isoleret og med mulighed for opvarmning. Stalden er desuden indrettet med 9 store gode hestebokse. Drikkevandssystemet kan frostsikres. Skydeport i gavl mod syd.

Maskinhus opført i 1965. Grundarealet er på 750 kvm. Opført i bloksten, pudset og kalket.