KOM VIDERE

TILBAGE TIL OVERSIGT

KONTAKT MÆGLER

Ejendomsmæglerfirmaet Riishøj

Ejendomsmæglerfirmaet
v/ Peder Riishøj

Tlf.: 75653289
Mail: pr@agriteam.dk
agriteam.dk/horsens

DOKUMENTER

Salgsopstilling

BOOK FREMVISNING

Vil du gerne se denne ejendom helt
tæt på? Så book en fremvisning
med mægleren.

BOOK ONLINE

FAKTA OM EJENDOMMEN

Skjold Vestermark 4
7130 Juelsminde
Vis på kort
Sags nr.: H-2302
Ejendomstype: Fritidslandbrug
Grundareal: 0,30 ha
Stuehus: 139 m²
Antal værelser: 5
Byggeår: 1850
Udhus: 320 m²
Energimærke: D
Kontantpris: 1.250.000
Mdl. ejerudgifter: 1.687,35


I naturskønne og rolige omgivelser i Skjold ligger denne charmerende ejendom på en 2.960 m2 grund. Her er kun 10 km til Horsens, og skolebussen til Rårup Skole holder lige for enden af vejen. Derudover er der kun 3 km til Skjold Idrætsbørnehave.

Ejendommen er pudset i fin lys gul farve med nyere, hvide vinduer og døre.

Stuehuset, der har tegltag og et sødt lille indgangsparti, hvide fyldningsdøre, og nyere plastik vinduer, har et boligareal på 139 m2, fordelt med 100 m2 i grundplan og 39 m2 udnyttet på 1. salen. Der er mulighed for at udvide boligen med yderligere m2, både i stueplan og 1. salen.

Indretning stueetagen : Entre med klinkegulv og fransk dør ind til mellemgang ¤ Mellemgang med klinkegulv og trappe til 1. sal ¤ Køkken med trægulv og hvide køkkenelementer med bøgekant ¤ Spisestue/bibliotek med trægulv og rund beton vindue ind mod stuen ¤ Badeværelse med klinkegulv, vask-/bordarrangement samt bruseniche ¤ Stue med trægulv og brændeovn ¤ Værelse med trægulv.

Indretning 1. salen : Repos / stue med trægulv og loft til kip med synlige spær samt hems ¤ Værelse med trægulv og loft til kip med synlige spær ¤ Soveværelse med trægulv og stort skabsarrangement med 4 låger, heraf 2 spejllåger.


Til ejendommen hører udhusbygninger på ialt 320 m2, som bl. er indrettet med gildesal/aktivitetsrum, depotrum, fyrrum med nyere Viessmann oliefyr, hundehus/-gård, carport, redskabsrum m.m.

Haveanlægget er helt unikt - indhegnet, med store træer, flere bærbuske, frugttræer, urtehave og den store gårdsplads med gl. vandhane og kar, terrasser og hyggekroge, som det centrale midte for ejendommen. Omkring ejendommen er der store marker med skøn udsigt og et rigt dyreliv med råvildt tæt på ejendommen.