KOM VIDERE

TILBAGE TIL OVERSIGT

KONTAKT MÆGLER

Ejendomsmæglerfirmaet Riishøj

Ejendomsmæglerfirmaet
v/ Peder Riishøj

Tlf.: 75653289
Mail: pr@agriteam.dk
agriteam.dk/horsens

DOKUMENTER

Salgsopstilling

BOOK FREMVISNING

Vil du gerne se denne ejendom helt
tæt på? Så book en fremvisning
med mægleren.

BOOK ONLINE

FAKTA OM EJENDOMMEN

Frederikslystvej 76
8700 Horsens
Vis på kort
Sags nr.: H-2364-1
Antal værelser: 9
Byggeår: 1914
Avlsbygninger: 1.251 m²
Energimærke: C
Kontantpris: 15.500.000
Mdl. ejerudgifter: 4.772,40


Særdeles attraktiv planteavlsgård med alternative indtjeningsmuligheder i form af udlejning af såvel lejligheder, udhusbygninger, radiomast, gyllebeholdere og agerjord.

Ejendommen består af Annexgaarden beliggende Frederikslystvej 76, 8700 Horsens med ca. 56,6 ha hvoraf ca. 52 ha er støtteberettiget agerjord. Restarealet går fra til bygningsparcellen, gårdspladser, haveanlæg, eng, sø m.m.

Stuehuset er opført i rødsten med glaseret tegltag og har et samlet boligareal på 200 m² i grundplan + fuld udnyttet 1. sal på ca. 140 kvm. Samlet bolig areal 340 kvm.

Stuehuset er indrettet med: Hall med fyrtræsgulv og trappe til 1.sal ¤ Spisekøkken med parketgulv ¤ Stue med fyrtræsgulv og udgang til terrasse og have. Fra stuen er der panorama udsigt ¤ Stue med fyrtræsgulv ¤ Værelse med fyrtræsgulv ¤ Badeværelse med klinkegulv, gulvvarme, bruseniche og bordvask med skabsarrangement ¤ Baggang med klinkegulv og gulvvarme.

1.sal er indrettet med: Stor opholdsstue med fyrtræsgulv. Fra stuen er der ligeledes en panoramaudsigt over det smukke landskab, samt udgang til stor altan ¤ Soveværelse med fyrtræsgulv ¤ 3 værelser med fyrtræsgulv ¤ Badeværelse med spabad, bruseniche og bordvask med skabe.

Stuehusets 1.sal er fra 2006 og er med gulvvarme på hele 1. salen.

Til stuehuset er der en parklignende have, med dejlig terrasse og en stor udendørs swimmingpool som kan anvendes det meste af året.

Derudover er den, ene længe opført i bindingsværk, og er omdannet til 5 lejligheder, der tilsammen med flere udhusbygninger har et areal på ca. 1.101 m2 samt 2 gylletanke.

Ejendommene indbringer en større årlig lejeindtægt.