Skip to the content

AGRITEAM RANDERS GENOPSTÅR


Agriteam Viborg/Aars ApS ejendomsmæglerfirmaet Ib Bjerregaard opretter afdeling i Randers til primært at dække Djursland/Randersområdet og syd her for. Den daglige kontakt på kontoret i Randers er Bernt Villadsen, der indtil nytår var ansat hos Nybolig Landbrug i Randers.

Bernt Villadsen har tidligere været selvstændig svineproducent i området. Han har et stort netværk i området, da han har været meget aktiv i blandt andet Landboforeningen Kronjylland, LMO og i Venstre i Randers. Han er færdig med uddannelsen til ejendomsmægler i løbet af 2019. Bernt siger i forbindelse med opstarten af Agriteam Randers ” Jeg glæder mig rigtig meget til at servicere hele Djursland samt Randers-området og sydpå med den kendte service, Agriteam står for. Det bliver rigtig rart, at komme rundt på egnen og møde de sælgere, der ønsker at sælge deres fritidslandbrug eller produktionslandbrug. Samtidig glæder jeg mig til at blive en del af Agriteam, hvor der lægges vægt på uafhængigheden af banker, kreditforeninger og landbocentre. Jeg er sikker på at selvstændigheden og uvildigheden er noget, fremtidens sælgere lægger vægt på i deres valg af ejendomsmægler.”

Agriteam består med afdelingen i Randers af 5 kontorer og har løbende ca. 250 store og små landbrug til salg i hele Danmark. Agriteam Viborg/Aars, som Agriteam Randers er en afdeling af, har eksisteret i flere årtier og det samlede dækningsområde er nu dækkende fra Grenå i øst til Holstebro i vest. Fra Silkeborg-området og hele Nordjylland.

Ejendomsmægler Ib Bjerregaard, der leder Agriteam Viborg/Aars ApS ejendomsmæglerfirmaet Ib Bjerregaard, siger i forbindelse med åbningen i Randers og tilknytningen af Bernt Villadsen:” Jeg er meget glad for denne aftale med Bernt Villadsen, der sikrer, at der nu igen er en Agriteam afdeling i Randers. Vores store erfaring med salget af landbrugsejendomme, kombineret med Bernts kendskab til egnen, giver en unik kombination, der sikrer servicen og sikrer, at vi kan tilbyde den uvildige og faglig korrekte service for vore kunder. At sælge en landbrugsejendom – stor eller lille – er absolut en specialopgave, og den kan Bernt løfte.”

Agriteam Randers har kontor på Parkboulevarden 31, 8920 Randers NV. (Business Park Randers, der ligger som en del af Stadion)

FAKTA:

  • Bernt Villadsen er 43 år, bosiddende i Havndal. Gift. 3 børn i alderen 10-14 år.

  • Uddannelser: HA-Jur, Grønt Bevis, Bestyrelsesuddannelse. Ejendomsmægler-uddannelsen forventes færdiggjort i 2019.

  • Erhvervserfaring: Selvstændig landmand i 17 år.

  • Organisationsarbejde: Har tidligere været bestyrelsesmedlem i Landboforeningen Kronjylland. Bestyrelsesmedlem i LMO, herunder formand for økonomiudvalget. Desuden har han været aktiv i en række lokale foreninger og initiativ-grupper. I dag meget aktiv i den lokale fitness-forening som instruktør og landevejscykling dyrkes en del.

Kontakt for yderligere oplysninger:

Landbrugsformidler/afdelingsleder: Bernt Villadsen mobil: 22529913

Eller

Ejendomsmægler MDE Ib Bjerregaard mobil 51843196

TILBAGE TIL AGRITEAM RANDERS