Skip to the content

DIN MÆGLER I VIBORG/AARS


Agriteam Viborg/Aars ApS - Ejendomsmæglerfirmaet Sæderup og Bjerregaard er en erfaren selvstændig mæglerforretning med bare i Aars, som siden 1972 ( tidl. Jens Laurits Poulsen) har formidlet alle former for ejendomme og landbrugsejendomme i Himmerland, Hanherred, Midtjylland samt dele af Østjylland.

Gennem de senere år har omsætningen af fritidsejendomme fået lidt større vægt, der omsættes også villaer – ligesom fritidsboliger også indgår i udbuddet. Vores speciale er stadig formidling af produktionsejendomme og natur-/lystejendomme, hvor vi har god kontakt til landbrugets rådgivere og de specialister der ved noget om planteavl, husdyrbrug, juletræer, miljø m.v.

I dag dækkes Nordjylland og Midtjylland med aktiviteter i: Viborg kommune, Vesthimmerland kommune, Skive kommune, Rebild kommune, Aalborg kommune, Mariager Fjord kommune, Morsø kommune, Thisted kommune, Holstebro kommune og Silkeborg kommune. Selvom vi er en Aars mægler, rykker vi også gerne ud i Vendsyssel til Jammerbugt kommune, Frederikshavn kommune, Brønderslev kommune og Hjørring kommune ligesom vi også kommer mod vest til Lemvig, Struer, Herning og Ikast Brande, samt til Djursland.

Vi er selvstændige og uafhængige og garanterer altid en uvildig rådgivning baseret på erfaring og godt lokalkendskab - og ser det som en fordel ikke at binde os til bestemte samarbejdspartnere. Vi vægter diskretion, grundighed og loyalitet og ser det som vores vigtigste opgave, at du som kunde føler dig i trygge hænder.

Du er altid velkommen til at kontakte os for en gratis og uformel snak, hvad enten du er i markedet for at købe eller sælge – eller du bare har brug for et godt råd.

Følg os på vores facebookside her.

KONTAKT OS

Agriteam Viborg/Aars ApS Ejendomsmæglerfirmaet Sæderup og Bjerregaard

Messevej 1
9600 Aars

CVR-nr.: 31155134

Tlf.: 9862 1396

aars@agriteam.dk

 

SIKKER MAIL

Hvis du ikke har din egen løsning til sikker mail eller ikke afsender via vores CVR-nummer, så tilbyder vi følgende muligheder:

Direkte mail:
sikkermail-viborgaars@agriteam.dk

Online:
Send via vores online portal

Ib Bjerregaard
Agronom og Ejendomsmægler, MDE
Ansvarlig indehaver og direktør
  

Uddannet landbrugsrådgiver og tidligere mælkeproducent.

ib@agriteam.dk

51843196

  

Poul Skalborg
Landbrugsformidler
  

  
Uddannet i finansielrådgiving med speciale landbrug samt lederuddannet.

ps@agriteam.dk

20627228

Bettina Sæderup
Ejendomsmægler MDE og planlægning af markedsføring
Indehaver, Køberrådgiver m/TRYGHEDSMÆRKE fra DE

Uddannet advokatsekretærHU og revisionsassistent med speciale i landbrug.

bs@agriteam.dk

30477128

Camilla Mia Madsen
Sagsbehandler

Uddannet advokatsekretærHU og kontorassistent.

cm@agriteam.dk

22389502 

Søger du mægler i Aars eller Viborg?

Vi kan hjælpe dig med at sælge dit hus, din ejendom på landet eller dit fritidshus via vores store netværk af potentielle købere i Nordjylland og Midtjylland.

Vores erfarne mæglere med base i Aars er klar til at give dig den bedste rådgivning, når det handler om at sælge din ejendom. Og er du i markedet efter en villa, et nedlagt landbrug eller et skønt sommerhus, så kan vores mæglere hjælpe dig med at finde spændende emner. Ud over de ejendomme, som er annonceret til salg på vores hjemmeside, så har vi også et stort netværk af potentielle sælgere af både huse, ejendomme på landet og sommerhuse.

Vores landbrugsmæglere er specialister i salg af landbrug, produktionsejendomme samt natur- og lystejendomme over hele Midtjylland og Nordjylland. Kontakt os for en uforpligtende snak om mulighederne for salg af netop din ejendom – du kan booke et møde med os her på siden:

BOOK SALGSVURDERING

Du er altid velkommen til at ringe til os på 98621396, sende os en mail på aars@agriteam.dk eller kigge forbi vores mæglerkontor i Aars på Messevej.

Vidste du, at alle der sælger deres ejendom hos os, har adgang til en online platform, hvor de kan følge med i interessen for jeres deres ejendom? Har du ikke allerede får oprettet et login, så kontakt os.

Vi glæder os til at sælge din ejendom eller finde den perfekte ejendom til dine behov.