Skip to the content

DIN MÆGLER I HORSENS


Bag ejendomsmæglerfirmaet Riishøj, som er en del af Agriteam, står et kompetent og erfarent hold med speciale inden for salg af landbrugsejendomme, herunder produktionsejendomme, hesteejendomme, lystejendomme, nedlagte landbrugsejendomme og ikke mindst større og mindre liebhaverejendomme.

Med mere end 30 års erfaring er vi klædt rigtigt på til at sikre dig den bedste rådgivning i forbindelse med vurdering og salg af din ejendom.

Vi følger markedet tæt og holder os opdateret omkring de nyeste tendenser. Vi er ligeledes altid orienteret om de nye love og regler, som har betydning for de typer ejendomme, som vi arbejder med.

Vores målsætning er at bevare lange relationer til alle vores kunder, og vi arbejder ud fra at give dig den bedste rådgivning og ultimative service.

Forretningens geografiske udgangspunkt er det østjyske, med nordligste område op mod Århus, det sydligste til Fredericia og vestligste ud mod Give. Vores kontor ligger i Hatting, lidt uden for Horsens.

Vil du købe eller sælge, eller blot have en vurdering af din ejendom, er du altid velkommen til at kontakte os for en uformel snak om dine muligheder.

KONTAKT OS

Agriteam Horsens Ejendomsmæglerfirmaet
Riishøj ApS

Storegade 4, Hatting
8700 Horsens

Tlf.: 7565 3289

horsens@agriteam.dk

Peder Riishøj
Ejendomsmægler, MDE.
Ansvarlig indehaver

Formand for Dansk Ejendomsmæglerforenings landbrugsudvalg Vurdering og salg af landbrugsejendomme i alle størrelser samt herregårde, godser og liebhaverejendomme. Ejer og driver egen planteavlsgård.

pr@agriteam.dk

40455841

Merete Schwartz
Sælger

Vurdering og salg af landbrugsejendomme med speciale i heste- og liebhaverejendomme. Er leder- og pengeinstitutuddannet, særligt indenfor ejendomshandel. Ejer og driver Stald Schwartz med frieseravl.

ms@agriteam.dk

42500860

Chris Kjer
Sagskoordinator

Sagsbehandling og markedsføring.

ck@agriteam.dk

75653289

Skal du sælge dit hus eller landejendom?

Din lokale mægler i Horsens er behjælpelige med at sælge dit hus eller din landejendom i Horsens og omegn. Vi har et stort netværk af potentielle købere, som kunne være interesseret i netop dine ejendom. 

Vores mæglere lægger stor vægt på at rådgive dig bedst muligt, når det handler om at salget af din ejendom. Uanset om det er et hus i byen, en lejlighed, en naturskøn heste-ejendom eller et attraktivt produktionslandbrug. Og er du på jagt efter en bolig på landet eller i byen i omegnen af Horsens, så kan vi hjælpe dig med at finde nogle oplagte muligheder. Vi har ikke kun de ejendomme, som du finder på hjemmesiden, men også et stort netværk i lokalområdet af potentielle sælgere. Både når det gælder villaer, landbrug, liebhaver-ejendomme og fritidshuse. 

Hos Agriteam i Horsens har vi som de øvrige landbrugsmæglere i Agriteam, specialiseret os i salg af landbrug, produktionsejendomme samt lyst- og naturejendomme over hele Sydjylland og Midtjylland. Kontakt os for en uforpligtende drøftelse om mulighederne for salg af netop din ejendom – du kan booke et møde med os her på siden:

BOOK SALGSVURDERING

Du er altid velkommen til at ringe til os på 75653289, sende os en mail på horsens@agriteam.dk eller kigge forbi vores mæglerkontor på Storegade i Hatting, lidt uden for Horsens. 

Vidste du, at alle der sætter deres deres ejendom til salg hos os, får adgang til en online tjeneste, hvor de kan følge med i interessen for deres ejendom? Mangler du et login til at følge din ejendom, så kontakt os allerede idag.

Vi glæder os til at sælge din landejendom eller finde den perfekte landejendom til dine behov.