Skip to the content

AGRITEAM HORSENS


Bag ejendomsmæglerfirmaet Riishøj, som er en del af Agriteam, står et kompetent og erfarent hold med speciale inden for salg af landbrugsejendomme, herunder produktionsejendomme, hesteejendomme, lystejendomme, nedlagte landbrugsejendomme og ikke mindst større og mindre liebhaverejendomme.

Med mere end 30 års erfaring er vi klædt rigtigt på til at sikre dig den bedste rådgivning i forbindelse med vurdering og salg af din ejendom.

Vi følger markedet tæt og holder os opdateret omkring de nyeste tendenser. Vi er ligeledes altid orienteret om de nye love og regler, som har betydning for de typer ejendomme, som vi arbejder med.

Vores målsætning er at bevare lange relationer til alle vores kunder, og vi arbejder ud fra at give dig den bedste rådgivning og ultimative service.

Forretningens geografiske udgangspunkt er det østjyske, med nordligste område op mod Århus, det sydligste til Fredericia og vestligste ud mod Give. Vores kontor ligger i Hatting, lidt uden for Horsens.

Vil du købe eller sælge, eller blot have en vurdering af din ejendom, er du altid velkommen til at kontakte os for en uformel snak om dine muligheder.

KONTAKT OS

Agriteam Horsens Ejendomsmæglerfirmaet
Riishøj ApS

Storegade 4, Hatting
8700 Horsens

Tlf.: 7565 3289

horsens@agriteam.dk

Peder Riishøj
Ejendomsmægler, MDE.
Ansvarlig indehaver

Formand for Dansk Ejendomsmæglerforenings landbrugsudvalg Vurdering og salg af landbrugsejendomme i alle størrelser samt herregårde, godser og liebhaverejendomme. Ejer og driver egen planteavlsgård.

pr@agriteam.dk

40455841

Merete Schwartz
Sælger

Vurdering og salg af landbrugsejendomme med speciale i heste- og liebhaverejendomme. Er leder- og pengeinstitutuddannet, særligt indenfor ejendomshandel. Ejer og driver Stald Schwartz med frieseravl.

ms@agriteam.dk

42500860

Chris Kjer
Sagskoordinator

Sagsbehandling og markedsføring.

ck@agriteam.dk

75653289