Skip to the content

NEDLAGT LANDBRUG TIL SALG? VI HAR MANGE EMNER.


Når du køber et nedlagt landbrug, så får du en masse fordele. Fredelige og rolige omgivelser, god plads til børnenes udfoldelsesmuligheder, en stor køkkenhave samt mulighed for at holde heste eller andre dyr er blot nogle af fordelene.

Størrelsen af arealet har stor betydning, når du køber nedlagt landbrug. Den har blandt andet betydning for, om du med dit nedlagte landbrug er omfattet af landbrugslovens regler og bestemmelser. Landbrugsloven fortæller blandt andet noget om bopælspligt, hvad du må bruge jorden til og meget andet. Derfor har det stor betydning, at du får den rette rådgivning ved enten køb eller salg af ejendom.

Hos Agriteam er vores dygtige ejendomsmæglere up-to-date med viden og lovgivning, så her kan du få kvalificeret rådgivning om køb af et nedlagt landbrug. Du kan også få indblik i de overvejelser, som du også bør gøre dig ved køb af et nedlagt landbrug.

Du kan finde mange nedlagte landbrug til salg på hjemmesiden.

Vi har flere nedlagte landbrug til salg

Udover de de nedlagte landbrug vi har til salg på vores hjemmeside, så har vi også potentielle ejendomme til salg i vores omfattende sælgerkartotek. Hvis du vil være på forkant med alle nedlagte landbrug, så tilmeld dig vores køberkartotek og få alle fordelene.

Læs mere om køberkartoteket her og tilmeld dig.

Har du spørgsmål til nogle af vores nedlagte landbrug til salg, så er du velkommen til at kontakte den lokale mægler på ejendommen.

Kontakt din lokale landbrugsmægler i Agriteam

Bernt Villadsen
Agriteam Bernt Villadsen ApS

Mail: bv@agriteam.dk
Telefon: 22529913

Lars Jørgensen
Erhvervskonsulent

lj@agriteam.dk

93637313

Bettina Sæderup
Agriteam Bernt Villadsen ApS

Mail: bs@agriteam.dk
Telefon: 30477128

Ib Bjerregaard
Agriteam Bernt Villadsen ApS

Mail: ib@agriteam.dk
Telefon: 51843196

Bo Tølle
Agriteam Varde

Mail: bt@agriteam.dk
Telefon: 23421644

H.C. Hansen
Agriteam Brørup

Mail: hc@agriteam.dk
Telefon: 29707024

Lise Lotte Lund
Agriteam Brørup

Mail: ll@agriteam.dk
Telefon: 29707026