Skip to the content

NEDLAGT LANDBRUG


Når du køber et nedlagt landbrug, så får du en masse fordele. Fredelige og rolige omgivelser, god plads til børnenes udfoldelsesmuligheder, en stor køkkenhave samt mulighed for at holde heste eller andre dyr er blot nogle af fordelene.

Størrelsen af jorden har stor betydning, når du køber nedlagt landbrug. Den har blandt andet betydning for, om du med dit nedlagte landbrug er omfattet af landbrugslovens regler og bestemmelser. Landbrugsloven fortæller blandt andet noget om bopælspligt, hvad du må bruge jorden til og meget andet. Derfor har den stadig betydning, selvom du køber et nedlagt landbrug.

Hos Agriteam er vores dygtige ejendomsmæglere up-to-date med viden og lovgivning, så her kan du få kvalificeret rådgivning om køb af et nedlagt landbrug. Du kan også få indblik i de overvejelser, som du også bør gøre dig ved køb af et nedlagt landbrug.

Herunder kan du se et udpluk af de nedlagte landbrug vi har til salg i øjeblikket. Du kan finde mange flere nedlagte landbrug til salg på hjemmesiden.

Har du spørgsmål til nogle af vores nedlagte landbrug, så er du velkommen til at kontakte den lokale mægler på ejendommen.