Skip to the content

SØGER DU SVINEGÅRDE TIL SALG?


Landbrugsmæglerne i Agriteam tilbyder altid et stort og attraktivt udvalg af svinegårde til salg over hele landet. Vores mæglere er erfarne formidlere og besidder den nødvendige viden, når det gælder salg af svinegårde.

På vores hjemmeside har vi samlet en liste over de svinegårde, som vi har til salg i øjeblikket hos Agriteam. Og med et stort netværk i baghånden og en bred kontaktflade til potentielle sælgere af svinegårde i lokalområderne, så kan vores mæglere være behjælpelige med at finde den svinegård, som matcher dine krav.

Ud over de svinegårde, som du finder på vores hjemmeside, så har vores lokale landbrugsmæglere også kendskab til svinegårde, der endnu ikke officielt er kommet til salg. Kontakt os derfor gerne, hvis du søger efter svinegårde til salg.

Her på hjemmesiden kan du se de svinegårde vi har til salg i øjeblikket. Du kan nemt orientere dig om arealer, produktionsgodkendelse, driftsmateriel, billeder fra ejendommen og meget andet.

Har du spørgsmål til de svinegårde vi har til salg, så står vores lokale landbrugsmæglere altid klar med uddybende information om de enkelte svinegårde.