Skip to the content

KØBERKARTOTEK


Din genvej til at få besked som den første og kom foran i køen til nye, attraktive ejendomme.

Med Agriteams køberkartotek får du en række fordele, når du er på jagt efter en bolig eller anden form for ejendom:

  1. Vores indbyggede søgeagent sørger for at give dig besked pr. mail om nye boliger eller ejendomme på vores website, der matcher dine søgekriterier. 

  2. Vi får ofte henvendelser om boliger og ejendomme, som af forskellige årsager ikke bliver sat offentligt til salg. Hvis nogle af dem matcher dine søgekriterier, så kontakter vi dig.

  3. Inden vi sætter en bolig eller ejendom officielt til salg, så starter vi ofte med at spørge i vores køberkartotek. Derfor får du ofte et forspring, når nye boliger eller ejendomme bliver sat til salg

Du kan altid rette dine søgekriterier igen eller vælge at slette din profil i vores køberkartotek helt. Du skal følge linket i den mail, som du modtager med nye emner. 

 

Afhængig af den valgte geografi kan du få kvittering på din tilmelding fra flere Agriteam mæglere.

Angiv et eller flere postnumre

Vælg en eller flere kommuner

Vælg en eller flere regioner


VALGTE POSTNUMRE:

til
til
til

Her kan du angive særlige ønsker m.v.

 

BEMÆRK! Når du tilmelder dig vores køberkartotek, vil du - afhængig af den valgte geografi - i praksis blive skrevet op hos flere af Agriteam mæglerne. Dermed har du flere øjne på dine ønsker, men får også flere kvitteringer for din tilmelding til køberkartoteket. Det kræver lovgivningen, da hver Agriteam mægler er en selvstændig forretning med eget CVR-nummer.