Luk fuldskærm
Købsaftale underskrevet
"Mel fra Forum" - en unik ejendom
Vi er begejstrede for at præsentere denne spændende ejendom og forretning "Mel fra Forum". Dette unikke koncept inden for økologisk produktion af mel og brød, åbner dørene for en enestående forretningsmulighed.

Beliggende mellem Esbjerg og Varde venter denne ejendom på, at blive overtaget af en visionær iværksætter. Her er de gamle staldbygninger indrettet med mølleri og bageri, i de autentiske rammer for produktionen af økologisk mel og brød. Herudover er der et fritliggende maskinhus der indeholder kornlager, tørreri og lagerplads. Disse velindrettede faciliteter udstråler historisk charme og skaber en unik atmosfære for både produktion og salg.

Grundareal er på 2,1 hektar som i dag bl.a. bliver brugt til at dyrke korn til produktionen.

Stuehuset er på 126 kvm i et plan som er renoveret gennem en årrække. Et charmerende hjem, der kombinerer komfort med landlig atmosfære, som er ideelt til både bolig og kontorfaciliteter.

"Mel fra Forum" er ikke blot en ejendom; det er en livsstil og forretningsmulighed inden for bæredygtig fødevareproduktion. Med fokus på økologi og direkte salg fra adressen har denne virksomhed etableret sig som en lokal favorit.

Hvis du drømmer om at realisere dine iværksætterdrømme, så tøv ikke med at kontakte os for yderligere information. "Mel fra Forum" venter på den rette person til at fortsætte og udvikle denne unikke forretningstradition. Grib chancen for at være en del af denne bæredygtige succeshistorie!

Kontakt mægler

Agriteam Syd ApS - Varde


Borgpladsen 7A, 1. sal

6800 Varde


75 21 16 44

varde@agriteam.dk

Besøg mægler