Luk fuldskærm
Solgt
Skøn natur/skov ejendom med 9 ha
Velkommen til Ålundevej 24 i Agerbæk! Denne fantastiske naturejendom byder på 9 hektar skøn natur og en bred vifte af faciliteter, der vil imødekomme ethvert behov.

Stuehuset er rummeligt og imødekommende med højt til loftet og masser af kvadratmeter til rådighed. I vil føle jer hjemme i de velindrettede rum, der tilbyder masser af plads til både afslapning og underholdning. 1. salen er er indrettet med synlige bjælker som skaber en hyggelig atmosfære.
De høje træer i den skønne have tilføjer en ekstra touch af idyl og skaber en privat og fredelig stemning.

Ejendommen er omgivet af betagende natur, der strækker sig over 9 hektar, hvilket giver jer masser af plads til at udforske og nyde den smukke natur, som også består af åløb og skov. Hvis I er en hesteelsker, vil I blive begejstret over jorden og maskinhuset som i dag er indrettet med løsdriftsstald, med direkte udgang til fold. Herudover finder I værksted og maskinhus til opbevaring eller pladskrævende fritidsinteresser.

I ejendommens udbygninger er der ydermere indrettet klinik, som indeholder en indbydende entre, et rummeligt klinikrum samt et stort badeværelse med spa. Denne klinik giver dig mulighed for at arbejde hjemmefra, drive virksomhed eller kan indrettes til mindre bolig.

Beliggenheden tæt på Agerbæk, hvor I finder skole til 9. klasse og indkøbsmulighede giver jer bekvem adgang til alle nødvendige faciliteter uden at skulle køre langt. Motorvejen finder I 10 km fra ejendommen og Esbjerg indenfor 25 km.

Ålundevej 24 i Agerbæk er en drømmebolig for naturelskere, jagtinteresserede, hesteentusiaster eller jer der ønsker en rummelig bolig med muligheder for både privatliv og/eller drive virksomhed. Grib chancen for at opleve denne vidunderlige ejendom og de skønne omgivelser ejendommen byder på.

Kontakt mægler

Agriteam Syd ApS - Varde


Borgpladsen 7A, 1. sal

6800 Varde


75 21 16 44

varde@agriteam.dk

Besøg mægler