Luk fuldskærm
Solgt

Med udsigt over Louns Bredning ligger denne hyggelige ejendom i Alstrup med bondeidyl for alle pengene. Med små 5 km. til Hvalpsund og ca. 9 km til Farsø er der god mulighed for dagligdagens indkøb og gøremål. Ejendommen er under Ullits Skole distrikt, hvortil der er ca. 4 km. Hvis du vil til de lidt større byer, er der kun få minutters kørsel til den i lokal tale "Viborg-Løgstør-vejen", hvor der ca. er en halv times kørsel til Viborg.

Ejendommen er på 56,36 ha., hvoraf de 41,29 ligger i et stort stykke på og omkring stuehuset. De resterende ca. 15 ha. er fordelt på 1,3 ha. og 13,7 ha. beliggende henholdsvis 500 m. og 2 km. i luftlinie fra stuehuset. I dag er 41,80 ha. af ejendommens jorde bortforpagtede til dyrkning og afgræsning.

Et hyggeligt rummeligt stuehus med små bondegårdsvinduer og stråtag.

Husets 144 m2 er fordelt på en baggang med indgang til badeværelse og køkken. Fra køkkenet kan du gå direkte ind i det ved siden af liggende nyere soveværelse eller videre ind i den hyggelige spisestue. Herfra går man videre igennem den dobbelte glasdør til stuen, hvorfra der er adgang til forgangen og til det andet badeværelse, hvor der indrettet med brus og sauna. Hele gulvet i stueetagen er ved tidligere renovering blevet sænket, så det passer til nutidens højde. Lofterne i stueetagen er delvis af træ og med synlige bjælker. Dele af stuernes vægge er med paneler, så landidyllen er bevaret intakt.

Tjek Boliglån
Vi henviser til prisportalen Tjek Boliglån: klik her for at se linket

Kontakt mægler

Agriteam Bernt Villadsen ApS


Messevej 1

9600 Aars


44 22 99 13

randers@agriteam.dk

Besøg mægler