Luk fuldskærm
Solgt
Naturskønt område med udsigt til Ho Bugt
I Bordrup mellem Oksbøl og Ho/Blåvand har du nu mulighed for at erhverve et dejligt fritidslandbrug i naturskønne omgivelser. Ejendommen har arealer ned til Ho Bugt og fra ejendommen kan du også nyde synet over bugten. Fra ejendommen kan du kommer med cykelsti til Oksbøl samt Ho og Blåvand. Kører du mountainbike er der masser af muligheder i området, hvor der er flot natur og højt til loftet.

Ejendommen har et tilhørende areal på 16,6882 ha; heraf 14,95 ha støtteberettiget areal. Jorden drives økologisk og er p.t. udlejet til en nabo. Køber har mulighed for at disponere over et areal på 0,9 ha efter nærmere aftale med forpagter - arealet ligger op til bygningerne. Der er en god lejeindtægt på jorden incl. gunstige MVJ aftaler. Jagten er til købers disposition - her har du en ejendom med fortrinlig jagt på vadefugle, ænder, gæs og hjortevildt.

Stuehuset er charmerende og har et boligareal på 151 m2 incl. 34 m2 på 1. sal. Der er sket en løbende renovering af boligen som fremtræder i attraktiv stand. Opvarmning er med jordvarmeanlæg og dette kombineret med solceller på taget samt en brændeovn, giver en super lav varmeudgift.

Der er nogle ældre driftsbygninger til ejendommen - disse giver mulighed for lidt dyrehold.

Forhør nærmere om denne spændende ejendom på 75211644.

Kontakt mægler

Agriteam Syd ApS - Varde


Borgpladsen 7A, 1. sal

6800 Varde


75 21 16 44

varde@agriteam.dk

Besøg mægler