Luk fuldskærm
Solgt

Lystejendom med dejlig beliggenhed øst for Filskov - mellem Grindsted og Give. Fra ejendommen kan du inden for 10 minutter komme til Billund, Grindsted eller Give. Ejendommen ligger trukket lidt tilbage fra vejen.

Her har du mulighed for at erhverve en dejlig ejendom med hele 14,8 ha; heraf ca. 6,56 ha som der udbetales EU-støtte på og ca. 6,3 ha som der er lavet skovrejsning på i 2013. De tilhørende arealer giver gode muligheder for dyrehold - alternativt kan jorden dyrkes med afgrøder. Fredskoven er vokset godt op og skoven ligger lige uden for døren, hvor naturen kan nydes i fulde drag. Mellem bygningerne og skoven er der nogle mindre græsarealer med gode læ-forholde. De tilhørende arealer giver også gode muligheder for at gå på jagt.

Ejendommen har en dejlig bolig med stort boligareal på 311 m2, incl. 1. sal på 59 m2. Ejerne har løbende renoveret boligen og har bl.a. installeret jordvarme i 2012 og samme år opsat solcelleanlæg således, at den samlede udgift til opvarmning og el til husholdning er på et meget lavt niveau. Der er indsat nyt KVIK køkken i 2004 og løbende udskiftet vinduer, installeret centralstøvsuger m.m. Noget af boligen går ud i tidligere stald - her er der ikke renoveret.
Til ejendommen er der en ladebygning som fint kan anvendes til lidt dyrehold - tænker du løsdrift, er der mulighed for at anvende et maskinhus som er åben i siden.
Der er mulighed for tilkøb af mindre maskinpark således, at du selv kan drive jorden og passe skoven.

Der er mulighed for at få lagt fiber ind på ejendommen - ligger ved vejen.

Forhør venligst nærmere om denne ejendom og bestil fremvisning hos Agriteam Varde 75211644.

Kontakt mægler

Agriteam Syd ApS - Varde


Borgpladsen 7A, 1. sal

6800 Varde


75 21 16 44

varde@agriteam.dk

Besøg mægler