Luk fuldskærm
Lyst-/juletræsejendom med ca. 85.000 stk. Normannsgran
I det let kuperede landskab, ca. 4 km. sydvest for Brørup, finder man denne velbeliggende lyst-/juletræsejendom med et jordtilliggende på ca. 16 ha lige uden for stuehuset.

Ejendommens bygningsmasse ligger på den skrånende grund med udsigt til et flot større engstykke. Ejendommen har hyppigt besøg af vilde fasaner, og i området findes der både bestand af kron-, då- og råvildt.

Ejendommen ligger fredeligt i den dejlige natur og har potentiale til fortsat juletræsproduktion, men her er også gode muligheder for f.eks. mindre hold af heste. Her er også bygninger med plads til håndværkeren eller mekanikeren, der gerne vil drive virksomheden fra egen matrikel.

Med kort afstand til Brørup er der god adgang til børnehave, skole og store dagligvarebutikker. Brørup byder også på tog til Esbjerg, Kolding og videre ud i det danske land. Via E20 er man på ca. 30 min i Kolding eller Esbjerg.

Gymnasium, erhvervsuddannelser, stort idrætscenter med svømmehal og kulturarrangementer tillige med mange indkøbsmuligheder finder man i Vejen ca. 13 km. fra ejendommen.

Til ejendommen hører i alt ca. 16 ha beliggende samlet rundt om ejendommen. Jordbonitet er primært grov lerblandet sandjord JB3 med mindre områder med humus jord JB11 ned mod engarealerne.

Ejendommen er p.t. tilplantet med ca. 85.000 juletræer i en alder på 4-7 år, hvoraf det forventes, at 3-4.000 stk. er klar til hugst i 2023. Sidste juletræer i plantningen forventes klar til hugst i 2028.
Hent dokumenter
Bestil en fremvisning

Kontakt mægler

Agriteam Syd ApS - Brørup


Nørregade 12

6650 Brørup


75 38 20 00

broerup@agriteam.dk

Besøg mægler