Luk fuldskærm
Solgt
Landlig idyl med 6,7 hektar.
Kan også købes med 7 ha. skov.

I den lille landsby Batum med få km. til centrum af Viborg og til centerbyen Rødding ligger denne mindre landbrugsejendom. I Rødding er der dagligvarebutik. kulturcenter og overbygningsskole samt nyere børnehave.

Naturen i området er fantastisk med Rødding sø og de bugtede dalstrøg med engarealer. Arealerne til denne ejendom er opdelt i 2 stykker med halvdelen som græsareal ved bygningerne og retsen ca. 3 ha. god mark . ( velegnet til heste eller kreaturer) resten udgør en dejlig have mod syd og bygningsparcel.

Bygningerne ligger med et mindre græsareal ned til bækken, der leder vand til Loldrup sø og de består dels af et mindre og velholdt stuehus på 119 m2. Velegnet til det unge par med deres første barn. udvidelse kan så ske med en ny overetage og udnyttelse af denne eller ved en tilbygning. Med den oprindelige lukkede gårdsplads omkring det flotte Lindetræ i midten fremhæves ejendommens karakter og mulighed for indretning af en virkelig hyggelig gårdhave med læ fra næsten alle retninger. Fra stuen direkte adgang til sydvendt terrasse og haven giver mulighed for at følge solen fra morgen til aften.

Aktuelt er markjorden bortforpagtet med lejeindtægter - ligesom nuværende ejer har haft campingvogne om vinteren.

En ejendom hvor huslejen kan blive lav.

Kontakt mægler

Agriteam Bernt Villadsen ApS


Parkboulevarden 31

8920 Randers


44 22 99 13

randers@agriteam.dk

Besøg mægler