Luk fuldskærm
Solgt

Lige uden for Kolind ligger denne ejendom der er opført i 1980, den fremstår moderne og velholdt. Der er stor have, hvor det meste er udlagt i græs.


Boligen er indrettet med en mindre fordeler gang, hvor der er adgang til bryggers og gæstetoilet med gulvvarme, herfra bliver man ført ind i et stort køkken alrum, hvor der udover udgang til terrassen også er forbindelse til værelse og kontor. Fra køkken alrummet kommer man ind i en stor stue hvor der er en flot udsigt udover Kolindsund. Ydermere er der soveværelse og badeværelse med gulvvarme.

I den ene ende af udbygningen er der etableret båse som kan bruges til hestehold, der er god plads til at etablere flere båse.
Den store port for enden af bygningen leder ind til en stor reel hal med god plads til maskinel, der er også etableret et mindre værksted.

Med nem adgang til letbanen ligger denne ejendom i pendler afstand til Aarhus og Grenaa. I Kolind finder man alle de fornødenheder der skal til i hverdagen, såsom skole, indkøb og daginstitutioner. Kolind er en mindre handelsby, med lukket gågademiljø rig på butikker.

Kontakt mægler

Agriteam Bernt Villadsen ApS


Parkboulevarden 31

8920 Randers


44 22 99 13

randers@agriteam.dk

Besøg mægler