Luk fuldskærm
Solgt

Udbyhøj er en rolig landsby med færge til Udbyhøj Syd, lystbådehavn og med Danmarks bedste badestrand, kåret af friluftsrådet.

Ejendommen består af et matrikulært areal på 9 ha, der er beliggende ved ejendommen. Ud over gårdsplads og hestefolde, er arealet udlagt med græs til hø og wrap.

En virkelig flot hal er nyopført for få år siden. Samlet areal på 1474 m2, indeholdende ridebane med sandbund i målene 20*60 meter.

Stald indrettet med 10 hestebokse. 6 stk på 3,5.*3,5m og 4 stk på 3,,5m*4,0m. Alle bokse har sikkerhedstremmer op mod det skrå loft, riste og vandkopper. Alle bokse kan åbnes i front, så der kan muges ud med maskiner. Der er tvangsboks, vaskeplads og solarie. Lækkert saddelrum/rytterstue. Tilsvarende bygning ved siden af stald, der endnu ikke er indrettet. Dermed plads til at fordoble antallet af bokse. Lade med plads til hø og udstyr. Derudover nogle ældre bygninger, der i dag anvendes til heste og opbevaring

Udendørs ridebane, der dog ikke er blevet benyttet de senere år. Mange folde, lige uden for døren. Og en masse muligheder for at indrette yderligere folde, da hele arealet er beliggende ved ejendommen.

Boligen er indrettet med indgang med vaskemaskine. Adgang til badeværelse og 2 gode værelser. Videre adgang til spisekøkken, lille kontor og en hyggelig vinkelstue med brændeovn. Forgang og lille værelse. Fibernet er etableret.

Kontakt Agriteam Randers for yderligere information. Bernt Villadsen træffes på 22 52 99 13

Tjek Boliglån
Vi henviser til prisportalen Tjek Boliglån: www.raadtilpenge.dk/Gode-raad/boliglaan/tjekboliglaan

Kontakt mægler

Agriteam Bernt Villadsen ApS


Messevej 1

9600 Aars


44 22 99 13

randers@agriteam.dk

Besøg mægler