Luk fuldskærm
Solgt

Højtbeliggende liebhaver villa med kæmpe værksted ved havndal

Her er en kæmpe villa med garage samt værksted på hele 1436 m2 og derudover kontor og velfærdsfaciliterer på 325 m2. Alt opført i 2007.

Boligen er i høj grad et kapitel for sig. Opført i fuldbrændte teglsten og med sort glaceret teglsten. Samlet boligareal er hele 368 m2. Indrettet med stor hall med loft til kip og trappe til 1.sal. Direkte adgang til stue gennem dobbelt fransk dør. Spisekøkken med god plads, og med karnap i haven. 2 udgange fra køkkenet til en stor terrasse. Dobbelt fransk dør til stue med brede fyrretræsplanker på gulv, og direkte udgang til terrassen. Soveværelse med walk-in, også herfra direkte udgang til terrassen. Meget stort badeværelse med dobbelt vask, brusekabine og badekar. Stort bryggers/baggang med adgang til dobbelt bilgarage med god plads til cykler mm.
1. salen indeholder en stor stue med udgang til en altan. 2 værelser mod vest med udgang til fælles altan. 2 værelser mod øst. Badeværelse med brus.

Boligen er gennemført som drømmebolig for en lokal håndværker. Detaljer, materialevalg og arkitektur kan ikke beskrives. Det skal opleves!

Værksted opført i stålspær. Beklædning på vægge og tag med stålplader. Indrettet med stor port i gavl. Mindre rum er indrettet som personalefaciliteret og malerkabine. I den ene ende er der lavet 1.sal, der indeholder stort kontor og kantine.

Meget gode pladsforhold omkring bolig og værksted.

Tjek Boliglån
Vi henviser til prisportalen Tjek Boliglån: www.raadtilpenge.dk/Gode-raad/boliglaan/tjekboliglaan

Kontakt mægler

Agriteam Bernt Villadsen ApS


Parkboulevarden 31

8920 Randers


44 22 99 13

randers@agriteam.dk

Besøg mægler