Luk fuldskærm
Unik liebhaverejendom med enestående natur
Grenevang - Liebhaverejendom med smukt hovedhus, mulighed for liberalt erhverv/ungdomsbolig - god jagt og potentiale til hestehold.

Omgivet af lækker natur, med egen ca. 2 ha store sø og med skel langs Sønderbæk/Sekær Bæk finder I Grenevang. Her står mulighederne i kø - da ejendommen ud over at tjene som en fantastisk bolig kan danne rammen om både liberalt erhverv, hestehold, jagt, eller hvad drømmen nu end måtte være..

Sønderbæk/Sekær Bæk danner det sydlige skel for størstedelen af arealet, og langs bækken findes lækker natur, hvor man kan nyde lyden af det strømmende vand samtidig med, at man får besøg af harer, råvildt, kronvildt, snepper m.v.

Ejendommens areal består af ca. 26 ha, der byder på juletræskulturer, småremiser, stor have, idyllisk sø på over 2 ha, samt lækre natur/engstykker ned mod bækken. Den store sø medvirker til et aktivt fugleliv, som kan nydes fra shelteret ved søen, eller de mange terrasser og hyggekroge, der er etableret rundt omkring på ejendommen.

Ejendommen er løbende ombygget og har mange gennemtænkte og charmerende detaljer, der matcher den oprindelige og herskabelige stil. Det smukke, harmoniske stuehus har 378 kvm boligareal er indrettet med lækre materialer og en moderne planløsning med god plads i alle rum og med en fin loftshøjde. Det store anneks på 280 kvm er opført i samme gode stil og indeholder udover festsal/jagtstue, dobbelt garage, fitnessrum og to badeværelser samt flere rum, der kan anvendes både som erhverv eller indrettes til beboelse.

Adgang til ejendommen sker via en privat allé. Alléen har tidligere været adgangsvej til naboejendommene, men ender i dag blindt i gårdspladsen.

Ejendommen ligger få kilometer fra Glejbjerg og indkøb, skole, SFO og børnehave. For pendleren vil den korte afstand til motorvejen også tiltrække, da turen til eksempelvis Esbjerg og Kolding kan klares på ca. en halv time.
Hent dokumenter
Bestil en fremvisning

Kontakt mægler

Agriteam Syd ApS - Brørup


Nørregade 12

6650 Brørup


75 38 20 00

broerup@agriteam.dk

Besøg mægler