Luk fuldskærm
Solgt
Landejendom med 11,7 ha og gode bygninger
Lystejendom med 11,7 ha beliggende i fredelige omgivelser syd for Føvling.

Ved ankomst til ejendommen kører I direkte ind på gårdspladsen, hvor der er nem tilgang til boligen, og de tilhørende udbygninger. Bilerne kan parkeres i den dobbelte carport, som ligger i tilknytning til udbygningerne, der rummer maskinhal på 320 m² og isolerede lagerfaciliteter på 281 m² med et væld af anvendelsesmuligheder.

Det tilhørende areal er beliggende i en samlet enhed omkring bygningerne, der fordeles på ca. 9,94 ha agerjord, ca. 0,3 ha juletræer samt den resterende del som bygningsparcel, natur, læhegn mv.

Ejendommens stuehus er opført i 1920 og efterfølgende tilbygget og skalmuret i 1971 med et samlet boligareal på 216 m² hvoraf de 60 m² findes på 1. salen.
Stuehuset byder bl.a. på en stor stue, som takket være den gode størrelse lader sig indrette med et sofaarrangement såvel som en spiseafdeling med plads til at dække langbordet ved festlige begivenheder. Derudover har det hyggelige og solide køkken også spisekrog.

I stueetagen findes herudover to værelser, der er praktisk placeret overfor bryggerset og badeværelset med gulvvarme og brus. Hertil supplerer førstesalen der er etableret i 1977 med to værelser og opholdsrum.
I baggangen er der direkte udgang til udbygningerne, herudover findes jordvarmeanlægget samt endnu et godt badeværelse.

Med udgang fra stuen findes et dejligt overdækket terrassemiljø mod sydvest, med udsigt til den flotte tilhørende have der fremstår yderst flot og velpasset.

I hverdagen finder I skole og daginstitution i Føvling under tre kilometer fra adressen. Herudover er der er gode indkøbsmuligheder i Holsted og Brørup.

Kontakt mægler

Agriteam Syd ApS - Brørup


Nørregade 12

6650 Brørup


75 38 20 00

broerup@agriteam.dk

Besøg mægler