Luk fuldskærm
Solgt
NATUR- OG JAGTEJENDOM
I næsten gå-afstand til Mønsted på stille vej ligger denne fine natur- og jagtejendom, som er klar til nye ejere.

Her får du ca. 7,2 ha. ren skov/natur i ét stort stykke - og jagt fra søen ved beboelsen lige ned til åen i modsat ende af ejendommen. Inde i skoven finder vi sågar en lille "jagthytte" opført i bjælker, hvor man kan krybe i ly af regnen eller blot tage en pause i jagten. Skoven har en fin blanding af træsorter - bl.a. nobilisgraner (hvor ca. 2,6 ha. er lejet ud til klipning af pyntegrønt), Østrigs fyr og løvskov, dertil skal der nævnes lysningerne i skoven og ned til åen, som giver vildtet rig muligheder til afgræsning og ophold, som også plejes af jæger. Aktuelt har jæger lavet foderstribe i 2021.

Jagtterræn velegnet til riffeljagt efter områdets mange rådyr.

Stuehuset er med sine 77m2 beboelse indrettet med entré, køkken, stue og spisestue, soveværelse og værelse. Fra stuen er der udgang til udestuen, hvor der er kig ned til egen sø og på skoven.
Kælderen er indrettet med disponible rum, hvor også varmepumpen er placeret. Fra stuehuset er der udgang til haven og over til garagen.

Mønsted, som ligger kort fra ejendommen, tilbyder et rigt aktivitetsliv i forskellige foreninger med bl.a. fodbold, håndbold, gymnastik, motionister og mange flere. Derudover er huser Mønsted Skole elever fra 0. - 9. kl., hvor der også er SFO og klub til de unge mennesker. Og til de helt unge mennesker er Børnehuset med vuggestue og børnehave.

Giv os et kald og kom med ud og oplev naturen på denne ejendom.

Kontakt mægler

Agriteam Bernt Villadsen ApS


Parkboulevarden 31

8920 Randers


44 22 99 13

randers@agriteam.dk

Besøg mægler