Luk fuldskærm
Solgt
Hyggelig og indflytningsklar
Kun få minutters kørsel fra Møldrup og A13 ligger denne velholdte og indflytningsklar ejendom. Her er plads til familien i rolige og naturlige omgivelser, hvor pladskrævende hobbyer evt. kan udleves.

Udoverover dagligvareindkøb tilbyder Møldrup også skole til 9 kl. og børnepasning i ny børnehave eller naturbørnehave samt et rigt aktivitets liv, bl.a. idrætsforening med inden- og udensdørs aktiviteter samt spejder.

Hele ejendommen består af godt 6,8 ha., hvor af ca. 4,6 ha. er i omdrift, hvilke grundet deres størrelser er velegnet til folde, hvor der kan være direkte udgang fra stald. Omdriftsarealerne er aktuelt lejet ud for 2020. Herudover skal naturen nydes i fulde drag ved bl.a. bålpladsen i haven eller en stille gå-tur til Tulbjerge, som er en del af ejendommen. På toppen af Tulsbjerge skal udsigten til bl.a. Møldrup nydes.

Via en grusbelagt indkørsel ankommer du til den 4 længde gård med pigstensbelagt gårdsplads. Ejendommen har et flot vandskuret og hvidmalet stuehus med sortglaseret tegl. Udbygningerne er harmoniske og bygget i kampesten i 1898 og 1914. Disse bygninger er dels indrettet som kvægstald, lade med god loftshøjde og rulleport,, hvor der er god mulighed for etablering af bokse med kort gang til folde. Den sidste længde med fyrrum samt gildesal, hvor der også er mulighed for opbevaringsrum/lager.

Der ud over, så foreligger der tilladelse til etablering af ridebane - nærmere detaljer kan rekvireres ved mægler.

Så søger du naturen, men stadig en central beliggenhed i forhold til større handelsbyer og veje, så læs blot videre.

Kontakt mægler

Agriteam Bernt Villadsen ApS


Messevej 1

9600 Aars


44 22 99 13

randers@agriteam.dk

Besøg mægler