Luk fuldskærm
Skøn ejendom i fantastiske omgivelser - mulighed for tilkøb af jord
Velkommen til Kvievej 23, en enestående ejendom beliggende kun 3 km fra Ansager By. Denne charmerende ejendom er placeret lige ved Kvie Sø og har en perfekt placering til at etablere f.eks. en Bed & Breakfast.

Ejendommens velholdte bolig på 220 m2, fordeler sig på 4 værelser, to stuer, køkken-alrum, badeværelse og bryggers. Desuden får I disposition over ejendommens tidligere driftsbygninger med et samlet areal på 677 m2, der bl.a. rummer en hestestald med bokse samt værksted i stalden.

I bosætter jer i et roligt område ved Kvie Sø, der er et skønt område med et rigt dyreliv som danner smukke rammer for gåturene, som kan sluttes af ved Pandekagehuset. I Ansager finder I alt, hvad I får brug for som familie, da der i Ansager er
indkøb, skole og dagtilbud i byen. I har desuden kun et kvarter i bil ind til Grindsted, hvor I finder specialbutikker, caféer og restauranter.

Grunden lægger med sin størrelse op til, at I udnytter adgangen til den flotte natur på jeres grund. I forbindelse med huset har I en stor græsplæne indrammet af høje træer, hvor I har mulighed for at invitere til havefest.

Indenfor fordeler I jer i husets 4 værelser, og det største værelse på førstesalen har desuden et walk-in-closet, hvilket giver perfekte betingelser som forældre soveværelse. Når I samles som familie, bliver det i de to sammenhængende stuer i husets sydøstlige hjørne, men når I får gæster til fest, kan I passende bruge gildesalen/jagtstuen. Ejendommen opvarmes ved oliefyr og combifyr til træpiller og træ.

Der kan tilkøbes jord da den samlede ejendom rummer 21,77 ha, der byder på ca. 12,85 ha EU-ansøgte marker samt ca. 7,97 ha eng, skov og flot sø. Der er dermed rigtig gode betingelser for jagt, på det sammenhængende areal. På den anden side af vejen finder I marker og skovarealer, der går ned til Kærbæk, hvor et langt stykke af ejendommens jord grænser indtil og hvor åen går igennem engen.

Lyder denne bolig som noget for jer, så kontakt os for en fremvisning.
Hent dokumenter
Bestil en fremvisning

Kontakt mægler

Agriteam Syd ApS - Varde


Borgpladsen 7A, 1. sal

6800 Varde


75 21 16 44

varde@agriteam.dk

Besøg mægler