Luk fuldskærm
Lystejendom i fantastiske omgivelser ved Kvie sø
Med en naturskøn beliggenhed 3 km udenfor Ansager mødes i af denne lystejendom med over 21,77 ha, der byder på ca. 12,85 ha EU-ansøgte marker samt ca. 7,97 ha eng, skov og flot sø. Der er dermed rigtig gode betingelser for jagt, på det sammenhængende areal.

Ejendommens velholdte bolig på 220 m2, fordeler sig på 4 værelser, to stuer, køkken-alrum, badeværelse og bryggers. Desuden får I disposition over ejendommens tidligere driftsbygninger med et samlet areal på 677 m2, der bl.a. rummer en hestestald med bokse samt værksted i stalden.

I bosætter jer i et roligt område ved Kvie Sø, der er et skønt område med et rigt dyreliv som danner smukke rammer for gåturene, som kan sluttes af ved Pandekagehuset. I Ansager finder I alt, hvad I får brug for som familie, da der i Ansager er indkøb, skole og dagtilbud i byen. I har desuden kun et kvarter i bil ind til Grindsted, hvor I finder specialbutikker, caféer og restauranter.

Grunden lægger med sin størrelse op til, at I udnytter adgangen til den flotte natur på jeres grund, uanset om det er til jagt, landbrug eller gåture. I forbindelse med huset har I en stor græsplæne indrammet af høje træer, hvor I har mulighed for at invitere til havefest. På den anden side af vejen finder I jeres marker og jeres skovarealer, der går ned til Kærbæk, hvor et langt stykke af ejendommens jord grænser indtil og hvor åen går igennem engen.

Ejendommen opvarmes ved oliefyr og combifyr til træpiller og træ fra egen skov.

Lyder denne bolig som noget for jer, så kontakt os for en fremvisning.
Hent dokumenter
Bestil en fremvisning

Kontakt mægler

Agriteam Syd ApS - Varde


Borgpladsen 7A, 1. sal

6800 Varde


75 21 16 44

varde@agriteam.dk

Besøg mægler