Luk fuldskærm
Solgt

FANTASTISK NATUR - JAGT - FISKERET - LANDBRUGSJORD

Ejendommen ligger med 5 km til Bjerregrav, med ca. 5 km. til Løvel, hvor der er skole, børnepasning, idrætshal og indkøb, med 9 km til Skals, hvor der også er læge, tandlæge og svømmehal og med 16 km til kommunens hovedby Viborg. Skoledistriktet er Løvel/Rødding - men der er også mulighed for at bruge friskolen i Bjerregrav.

Dejlig beliggende ejendom på kanten af Skalsådalen. Her er i alt 24,5 hektar jord fordelt på 3 arealer. Dels ca. 1,5 hektar ved bygningsparcel, hvor der er en mindre græsfold bag ejendommen, dels et engareal ned mod Skals å med fiskeret og dertil det sidste areal på over 20 hektar, der består af ca. havlvdelen agerjord med ca. 8 ha. omdrift og ca. 6 ha. græs og brak. De resterende ca. 10 ha. er skov og natur med bl.a. sø og lysåbne arealer blandt løvtræer. Et helt perfekt jagtareal, hvor der på samme tid kan dyrkes korn eller andet og derved generere en god indtægt.
Stuehuset er med ok klimaskal og med renoveret entre, badeværele og køkken. Stue og værelser ser ikke ud til at være renoverede og har ca. 2 m. loftshøjde. Men laves de med nye og lidt sænkede gulve, har vi en god beboelse for den lille familie og dertil er der i det ene udhus indrettet et isoleret rum, der ses at være brugt til ophold, da der er lydisolering på loftet - her kunne indrettes en god jagt stue. I den anden driftslænge er der installeret stokerfyr og i den sidste er der lade, hvor der kunne indsættes hestebokse.
Vandforsyning fra fælles alment vandværk.
For 2018 er markarealerne udlejet med en indtægt på 30.000,00 kr for året 2018.
Ejendommen sælges på auktionsskøde, da sælger har erhvervet ejendommen på tvangsauktion. Sælger kender derfor ikke ejendommen og kan give oplysninger/garantier ud over, hvad der er oplyst i salgsopstillingen.

Ejer har søgt ekstensiveringskompensation på omdriftsarealerne. Hvis den bevilges, kan den tiltrædes eller ikke.

Tjek Boliglån
Vi henviser til prisportalen Tjek Boliglån: klik her for at se linket

Kontakt mægler

Agriteam Bernt Villadsen ApS


Parkboulevarden 31

8920 Randers


44 22 99 13

randers@agriteam.dk

Besøg mægler