Luk fuldskærm
Solgt
Flot Planteavls/slagtesvineejendom med 95 hektar.
Kontakt mægler for oplysning om pris eller send bud.
I Silkeborg kommune lidt sydvest for Kjellerup ligger denne flotte slagtesvineejendom. Her er et meget velholdt stuehus og ejendommen fremstår flot i landskabet og når man kommer kørende af Pederstrupvej. Velfungerende landbyskole op til og med 6 klasse i Vinderslev, hvor der også er børnepasning. Fra 7 kl. sker skolegangen i Kjellerup, der også bruges til indkøb og hvor der er læge og tandlæge.
Der er 2 landbrugsejendomme i udbuddet.
Hovedejendommen Pederstrupvej 30.
Flot restaureret og tilbygget stuehus på 295 boligkvadratmeter, flot have med bla. lille sø. Driftsbygningerne også velholdte og indrettet til produktion af 8.500 slagtesvin fra 30 kg. Der ud over bl.a. 2 bygninger med plads til korn, frø m.m. og plantørreri. Og endelig i en af bygningerne garage/lagerlokale renoveret til kip med isolering og i en del af bygningen personalefaciliteter (toilet og bad). I en del af denne bygning er der også fyrrum, hvor der både er en nyere jord til vand varmepumpe og brændselsfyr. Her er samlet 83,5 ha.
Mausing skolevej 18 ligger lige i "baghaven" og består af et mindre - men nyrenoveret udlejet stuehus, nogle utidssvarende driftsbygninger og 12,2 ha.
Samlet for de 2 ejendomme i bedriften er der således ca. 87 ha. ejet i omdrift. Nuværende ejer har dertil haft arealer i forpagtning.
Ejendommen er uden besætning og maskiner.
Ejendommen har været drevet sammen med ejendommen Vinderslevholmvej 44, der er en slagtesvineejendom med produktion af 7.200 slagtesvin og med 35 hektar. Den ligger i kort afstand og er også til salg. Den samlede produktion på de 2 ejendomme var således 15-16.000 slagtesvin fra ca. 30 kg kombineret med planteavl.
Begge ejendomme er aktuelt finansieret af Nordea, der ikke afviser at kigge på ny købers finansiering. Aktuel realkredit for denne ejendom er ca. 15 mio.
Tjek Boliglån
Vi henviser til prisportalen Tjek Boliglån: klik her for at se linket

Kontakt mægler

Agriteam Bernt Villadsen ApS


Parkboulevarden 31

8920 Randers


44 22 99 13

randers@agriteam.dk

Besøg mægler