Luk fuldskærm
Solgt

Imellem Gedsted og Fjelsø ligger dette fritidslandbrug på godt 18 ha. i ét stort stykke.

Af de godt 18 ha. er ca. 12 ha. i omdrift, og resten er bygningsparcel, eng og i naturarelaer med vandløb.

Ejendommen ligger blot få kilometer fra Gedsted, som tilbyder børnepasning fra 0 år, Landsbyordningen Børnehuset, kommunal skole (kl. 0. - 6.) samt SFO og Juniorklub. Her skal det bemærkes, at Landsbyordningen og skolen ligger tæt på hinanden, således er arbejdes meget på et god overgang fra børnehave til skole. Ønsker man ikke kommunal børnepasning og skole, så er der kun 4,5 km til Fjelsø Friskole og Mariehønen, som er en vuggestue, børnehave og fritidshjem.

Gedsted tilbyder også idrætsmuligheder - indendørs som udendørs, ridning, samt indkøb ved lokal brugs og flere årlige fælles aktiviteter.

Selve ejendommen indbyder til et liv på landet, hvor der er ro, men alligevel ikke for langt til naboerne. Her er der plads til hobbyer, som er pladskrævende. Her er plads til dyrehold, mulighed for at etablere folde alternativ kan man forsætte med at dyrke markerne som de ligger aktuelt.

Så har man mod til at smøge ærmerne op og selv vil have indflydelse på indretning og anvendelse, hvor du kan lave det, som du vil - så ring 98621396 for en fremvisning.

Kontakt mægler

Agriteam Bernt Villadsen ApS


Parkboulevarden 31

8920 Randers


44 22 99 13

randers@agriteam.dk

Besøg mægler