Luk fuldskærm
Solgt
Fritidslandbrug i naturskønne omgivelser på 21 hektar.
Ejendommen ligger med 22 km til Silkeborg, med 22,5 km til Viborg og med 10,5 km til Kjellerup og kun 3 km. til Thorning med skole og indkøb.

Indkørsel fra Sangildvej ad en kort grusvej direkte frem til dejlig gårdsplads omgivet af de velholdte driftsbygninger og stuehus. Udbudet består af 3 ejendomme - dels hovedejendommen Sangildvej 41 med 19,8 hektar og dels 2 små bygningsløse ejendomme på samlet 1,2 hektar - Skovvej 70 B og C.

Hovedejendommens areal er dels14,5 hektar bortforpagtet omdriftsareal med lejeindtægt og dels ca. 4 hektar skov med fredskovpligt. Ligger i et godt jagtområde med bl.a. faste bestande af krondyr. Alle 19,8 ha. til hovedejendommen ligger i et firkantet stykke rundt om bygningsparcellen.

Driftsbygningerne er meget velholdte med nyt tag fra 2014 - med 30 års garanti og indrettet meget anvendelig med maskinhus, fyrrum og med mulighed for indretning til heste.

Stuehuset er velindrettet med 3 værelser, køkken og spiserum ud i et og stor vinkelstue, badeværelse og gæste toilet. Trappe til 1 salen, der har et disponibelt rum og uudnyttet loft. Kun stueplan indgår med boligareal.

Fra køkken/alrummet udgang til terrasse og derfor fliser til dejlig havepavillon, der forlænger perioden, hvor kaffen eller frokosten kan nydes i omgivelserne i haven.Tjek Boliglån
Vi henviser til prisportalen Tjek Boliglån: www.raadtilpenge.dk/Gode-raad/boliglaan/tjekboliglaan

Kontakt mægler

Agriteam Bernt Villadsen ApS


Parkboulevarden 31

8920 Randers


44 22 99 13

randers@agriteam.dk

Besøg mægler